Register

GRATIS TJÄNST

Hitta en möbelsnickare i Malmö

Många tycker att möbler är så personliga att man vill ha sin egen unika möbel. Möbelsnickare är duktiga hantverkare som bygger möbler efter kunders önskemål och specifikation. Vanliga jobb är byggnation av nya bokhyllor, specialanpassade TV-bänkar samt diverse olika bord. Men det är även vanligt förekommande att vilja rusta upp sina gamla möbler och då är det bra att anlita möbelsnickare som har kunskap om hur möblerna byggdes i den aktuella tidsepoken. Här lämnar du offert för vanlig snickare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i Mars 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Möbelsnickare

  Jag har en 1,60 säng och ska flytta till en liten etta. Skulle därför vilja bygga upp sängen så jag får förvaring under den, liknande byråer. Gärna så hög att man också bygger trappsteg för att komma upp.

  Malmö
 • Möbelsnickare

  Två laminofåtöljer med fotpallar:träverket behöver renoveras. Klädsel ingen åtgärd.

  Malmö
 • Möbelsnickare

  Hej ! Jag har påbörjat ett projekt att bygga en fristående hylla som ska vara 2000mm hög och 400x400 mm bred och djup. Har materialet men inser nu att jag behöver hjälp av kunnig möbelsnickare med rätt utrustning för att sätta ihop hyllan enligt tänkt ritning.

  Malmö
 • Möbelsnickare

  Vi skulle behöva hjälp med att slipa och behandla ett massivt ekbord, idag oljat och naturligt mörkt. Det är 160 cm, ca 1 m brett. Inga krusiduller.

  Malmö
 • Möbelsnickare

  Vill bygga in en paxstomme från Ikea i väggen, täcka den med täcksidor och bygga in den från golv till knock. Vidare vill jag till vänster om garderoben få in skivor för synlig förvaring för skor samt hatthylla. Väggen är ungefär 115 cm bred, garderobsstommen är 35 cm djup och 50 cm bred.

  Malmö
 • Möbelsnickare

  Bygga ett vitrinskåp svart trä med belysning

  Malmö
 • Möbelsnickare

  Hej! Jag har ett massivt ekbord 180x 100cm som jag vill ha slipat och oljat. Bordsskivan har en vattenfläck.

  Malmö

Mer information om

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.