Register

GRATIS TJÄNST

Hitta möbelsnickare i Linköping

Många tycker att möbler är så personliga att man vill ha sin egen unika möbel. Möbelsnickare är duktiga hantverkare som bygger möbler efter kunders önskemål och specifikation. Vanliga jobb är byggnation av nya bokhyllor, specialanpassade TV-bänkar samt diverse olika bord. Men det är även vanligt förekommande att vilja rusta upp sina gamla möbler och då är det bra att anlita möbelsnickare som har kunskap om hur möblerna byggdes i den aktuella tidsepoken. Här lämnar du offert för vanlig snickare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

TLM Ställningar AB

Adress: N Oskarsgatan 41, LINKÖPING
Telefon: 013356400

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Stånga Clean AB

Adress: Ulvåsavägen 12, LINKÖPING
Telefon: 013120434

Medlem av Sveriges Byggindustrier

RGB i Linköping AB

Adress: Jägarvallsvägen 6, LINKÖPING
Telefon: 013213910

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Möbelsnickare

  Hej! Jag har 8 st Karmstolar från märket Ton med rottingsits där några börjat släppa och vi är intresserade av att byta ut sitsen till en svart träsits alternativt en mjukare sits av något slag. Är detta möjligt och vad skulle det gå på i pris ungefär?

  Linköping
 • Möbelsnickare

  Vi har två stycken matbordsstolar av åtta som blivit lite vingliga. De är av ek. Köpta nya 2006 och vi önskar behålla dessa tillsammans med övriga stolar.

  Linköping
 • Möbelsnickare

  Jag har en kaptensstol på vilken sitsen tyvärr spruckit. Stolen har inte något högre ekonomiskt värde, men väl ett visst känslomässigt värde, varför jag är intresserad av en offert för arbetet med att byta sitsen (trä) och fästa den på nytt.

  Linköping
 • Möbelsnickare

  Hej Jag har ett köksbord i massivt furu. Jag vill ha bordsskivan omslipad. Bordsskivan är 150x108x4 cm

  Linköping
 • Möbelsnickare

  Jag skulle behöva hjälp med att laga 6 gångjärn till dörrar på ett vitrinskåp , plastbitar som håller ihop gångjärnen som har gått sönder. Skåpet är ca 30 år gammalt, men jättefint i övrigt. Samt laga en stol ryggstödet på en karljohan möbelsstol.

  Linköping
 • Möbelsnickare

  Bygga ett matbord för 8 Pers. Skulle vilja veta material konstnad + kostnad för arbete. Vi kan köpa en materialet som behövs om det hjälps För tillfället har vi inte koll på längd och bredd men utgå från en matbord för 8 pers.

  Linköping
 • Möbelsnickare

  Laga en ekstol behöver limmad ej antik

  Linköping

Mer information om

Kommuninformation

Linköping är Sveriges femte största kommun med ca 142000 invånare. Modern livsmedelsindustri samt högteknologisk forskning och utveckling är viktiga profilområden för Linköping. Viktigt för kommunen är samarbetet mellan näringslivet och universitetet.