Register

GRATIS TJÄNST

Hitta möbelsnickare i Helsingborg

Många tycker att möbler är så personliga att man vill ha sin egen unika möbel. Möbelsnickare är duktiga hantverkare som bygger möbler efter kunders önskemål och specifikation. Vanliga jobb är byggnation av nya bokhyllor, specialanpassade TV-bänkar samt diverse olika bord. Men det är även vanligt förekommande att vilja rusta upp sina gamla möbler och då är det bra att anlita möbelsnickare som har kunskap om hur möblerna byggdes i den aktuella tidsepoken. Här lämnar du offert för vanlig snickare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

BMD-bygg

Adress: Gultarpsvägen 121, Vallåkra
Telefon: 0733-745 945
Bmd-bygg är ett litet familjeföretag med renovering och ombyggnad som specialitet. Vi lyssnar på våra kunder och kommer med bra och enkla lösningar, våra kunder ska vara nöjda!

Hbg Undertak AB

Adress: Piongatan 21, HELSINGBORG
Telefon: 0733852279

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Archdale Sweden AB

Adress: Strandbadsvägen 19A, HELSINGBORG
Telefon: 042216650

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Möbelsnickare

  Jag vill ha hjälp att limma 6st stolar+ 2 st karmstolar (gustavjansk-stil, inköpta 90-talet, Jag transpoterar själv dessa stolar till verkstaden. (3 och 3, + 2st karmstolar)

  Helsingborg
 • Möbelsnickare

  Jag har en TV-bänk i björk som står på hjul. Modellen heter LACK och kommer från IKEA. Den behöver höjas ca 20-25 och hjulen ska ersättas med ben i björk, i form av tre bågar att fästa under bänken.

  Helsingborg
 • Möbelsnickare

  Repa, skada på ett köksbord samt skavd kant på ett vardagsrumsbord.

  Helsingborg
 • Möbelsnickare

  Behöver få monterat en fköksö på hjul. En byggare har tittat på den och tyckte det var för komplicerat. Behövs nog en möbel/finsnickare.

  Helsingborg
 • Möbelsnickare

  Jag har en skinnsoffa i vinkel som är så låg att det inte går att dammsuga under den. Går det att "bygga" något under så den kommer högre upp så man kommer under med en dammsugare ?Undrar Lars Lundberg

  Helsingborg
 • Möbelsnickare

  Ha en halv färdig garderob, det som saknas att fixa är 2 skjutdörrar utav glas som ska sättas fast. . . jag kunde inte förstå beskrivning så det ha bara stått o väntat på hjälp. . . vill nu ha pris på detta o vem kan hjälpa mig .

  Helsingborg
 • Möbelsnickare

  Hej Behöver någon som kan bygga och montera ett skåp mellan tvättbänk och värmepump för att kunna hänga tvätt på höjden i flera nivåer. Skåpet ska vara komplett med utdragbara och i höjdled flyttbara torkställningar.

  Helsingborg

Mer information om

Kommuninformation

Helsingborgs kommun i Skåne är belägen vid havet vid Öresund och har ca 126500 invånare. Näringslivet är mångfacetterat, men tyngdpunkten ligger på logistik, IT, livsmedel samt läkemedel och hälsa.