Register

GRATIS TJÄNST

Hitta en möbelsnickare i Göteborg

Många tycker att möbler är så personliga att man vill ha sin egen unika möbel. Möbelsnickare är duktiga hantverkare som bygger möbler efter kunders önskemål och specifikation. Vanliga jobb är byggnation av nya bokhyllor, specialanpassade TV-bänkar samt diverse olika bord. Men det är även vanligt förekommande att vilja rusta upp sina gamla möbler och då är det bra att anlita möbelsnickare som har kunskap om hur möblerna byggdes i den aktuella tidsepoken. Här lämnar du offert för vanlig snickare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

SEFA Fastighets AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

SEFA Betongentreprenad AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

RGG Entreprenad AB

Adress: Västergatan 20, GÖTEBORG
Telefon: 031822100

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Möbelsnickare

  Två st barstolar i trä som är ca 65cm höga och är ”grunda” (behov av barpallar som ej tar mycket plats bakom baren).

  Göteborg
 • Möbelsnickare

  Jag har köpt en hängstol som jag tänkte ha inomhus. Den skulle egentligen hängas upp i taket, men fastighetsbolaget tillåter inte att man borrar så djupt som den krävs. Nu behöver jag en ställning eller stativ till denna som tåler en person på ca 100kg.

  Göteborg
 • Möbelsnickare

  Vill bygga en lång bänk ca 3 meter lång och 40 cm bred. Ska fungera som TV-bänk/ sideboard i vardagsrummet Har en bild jag kan visa

  Göteborg
 • Möbelsnickare

  Har en gammal spegel som jag har målat om ramen flera gånger. En 35 år gammal furu spegel. Behöver få den nedslipat och lackad tilbaka till vad den var från början.

  Göteborg
 • Möbelsnickare

  Önskar 11st mindre matbord med utdragsskiva/klaff. Skiva i ek eller ett hållbart laminat. Ca mått L1000xB700x H900 Skiva L450xB700 Idéer mottages

  Göteborg
 • Möbelsnickare

  Jag behöver hjälp med att bygga en platsbyggd garderob till vårt sovrum. 313cm i takhöjd och 280cm bred vägg, optimalt är om garderoben täcker allt såklart. Vi har en sinelskiftslägenhet och vill behålla samma charm på garderoben, skjutdörrar är därför uteslutet.

  Göteborg
 • Möbelsnickare

  Vi har ett ovalt matbord här hemma som heter Viktoria från Rowico (160 x 105cm) den finns att se på denna hemsida:http://www. schedins. se/home/347-viktoria-. html Det har uppstått en spricka där ett av benen går ihop med bordet (bordets undre del). Jag har en bild som jag kan bifoga.

  Göteborg

Mer information om

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.