Register

GRATIS TJÄNST

Hitta en möbelsnickare i Lund

Många tycker att möbler är så personliga att man vill ha sin egen unika möbel. Möbelsnickare är duktiga hantverkare som bygger möbler efter kunders önskemål och specifikation. Vanliga jobb är byggnation av nya bokhyllor, specialanpassade TV-bänkar samt diverse olika bord. Men det är även vanligt förekommande att vilja rusta upp sina gamla möbler och då är det bra att anlita möbelsnickare som har kunskap om hur möblerna byggdes i den aktuella tidsepoken. Här lämnar du offert för vanlig snickare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 823 förfrågningar i September 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

IKANO Bostaden AB

Adress: Sölvegatan 41, LUND
Telefon: 038359000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Veidekke Sverige AB

Adress: Kalkstensvägen 2, LUND
Telefon: 046199400

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Möbelsnickare

  Matbord 130cm diameter och med iläggsskiva på 50cm i bredden. Totalt 180x130x74 cm. Ett pelarben på 50cm diameter i massivt trä i mitten av bordet.

  Lund
 • Möbelsnickare

  Vi behöver ett skrivbord till barnrummet. Bordsytan ska vara 80x40 och höjden 57 cm. Vill att bordsbenen i framkant ska vara så längt ut åt kortsidorna som möjligt, och vill att benen i bakkant ska vara 10 cm in från långsidan.

  Lund
 • Möbelsnickare

  Vi önskar få två bokskåp tillverkade och fast monterade i en vägg. Bredd totalt ca 160 cm, höjd ca 2,3m 0ch djup 30. Vi önskar skåp med dörrar.

  Lund
 • Möbelsnickare

  Jag har ett par mahognyplankor som jag skulle vilja få hjälp att snickra ihop ett sidobord av. Ca 80 cm högt, 1 m brett och 30 cm djupt, 4 ben och ett extra ”hyllplan” under själva skivan. Kontaktas helst via mail.

  Lund
 • Möbelsnickare

  Slipa ett Sven Larsson furubord, 220X120cm

  Lund
 • Möbelsnickare

  Laga 6 köksstolar i ekträ:behöver limmas och laga trasiga stolben. En av dem har spruckit bänk.

  Lund
 • Möbelsnickare

  Jag behöver en mediamöbel. Jag tänker mig två skåp på vardera sida. Skåpet till vänster ska ha ett hyllplan (för filmer och spel m. m).

  Lund

Mer information om

Kommuninformation

Lund kommun ligger i Skåne och har ca 107300 invånare. Centralorten Lund präglas till stor del av universitetet, som ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Kommunen har en stor och betydande industri, där den största arbetsgivaren är koncernen Tetra Pak.