Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med lösullsisolering i Stockholm

Lösullsisolering innebär att man sprutar in så kallad lösull i vindsbjälklaget. Den stora fördelen med lösullsisolering är att det är väldigt enkelt och det går snabbt att isolera stora ytor. Rent praktiskt går det till så att materialet levereraras i stor påsar och sedan har man en speciell maskin där man blåser lösullen på plats. Det finns olika typer av material inom lösullsisolering: stenull, glasull och lösull med cellulosamaterial. Vilket man använder spelar normalt ingen stor roll, det som däremot spelar större roll är på vilket sätt installationen av lösullsisoleringen görs. Det är alltså viktigt att isoleringen görs av fackmän med rätt kunskap om hur det skall gå till. Lösullsisolering görs alltså först och främst på vinden men kan även användas för tilläggsisolering av olika slag. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i Oktober 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Daniel pettersson bygg

Adress: Bergsunds Strand 35, stockholm
Telefon: 0701421741
utför allt från nybyggnationer,tillbyggnader,renoveringar, takbyten, köks montering. altaner m.m. innehar f-skatt och är moms registrerad. Har flera års erfarenhet innom bygg. goda referenser Från bland annat ncc

Fredhälls Bygg & Fastighetsunderhåll AB

Adress: Eriksbergsgatan 10A, STOCKHOLM
Telefon: 084705645

Medlem av Sveriges Byggindustrier

EKG-Byggservice AB

Adress: Stenkullavägen 63, STOCKHOLM
Telefon: 086185730

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Isolering

  Isolering av en råvind (ca 50 kvm golvyta) där befintlig råspont är synlig med takstolar med ca 103cmCC. -28x70 s300 + MIN. ULL -Variabel ångbroms 45X145 -Pur isolering (150) U= 0,13

  Stockholm
 • Isolering

  Isolering av krypgrunden samt installation av en avfuktare. ca 70 kvm

  Stockholm
 • Isolering

  Har ett hus från 1922 som där jag vill undersöka möjligheten att tilläggsisolera vinden. Oklart när detta är gjort senast. Söker en offert för detta arbete.

  Stockholm
 • Isolering

  Önskar isolera kallförråd på vind, ca 66 m2. Syftet är att vinden ska användas som uppvärmd och ventilerat förråd. Tänker mig följande:

  Stockholm
 • Håltagning / Borrning

  Montera tidningshållare i brf(10 st). Samt sätta upp två namntavlor.

  Stockholm
 • Balkong / Balkongräcken

  Handtaget på balkongdörr lossnade . Jag hoppas på att få hjälp att sätta den fast igen. Det går att stänga men handtaget hänger löst.

  Stockholm
 • Fastighetsskötsel

  Behöver snabb hjälp med mindre hantverksarbeten. Sätta fast hyllor, spackla och måla mindre golvyta i förråd så det ser snyggt ut inför lägenhetsvisning. Hjälp att ?hänga om?

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.