Register

GRATIS TJÄNST

Lösullsisolering i Stockholm

Lösullsisolering innebär att man sprutar in så kallad lösull i vindsbjälklaget. Den stora fördelen med lösullsisolering är att det är väldigt enkelt och det går snabbt att isolera stora ytor. Rent praktiskt går det till så att materialet levereraras i stor påsar och sedan har man en speciell maskin där man blåser lösullen på plats. Det finns olika typer av material inom lösullsisolering: stenull, glasull och lösull med cellulosamaterial. Vilket man använder spelar normalt ingen stor roll, det som däremot spelar större roll är på vilket sätt installationen av lösullsisoleringen görs. Det är alltså viktigt att isoleringen görs av fackmän med rätt kunskap om hur det skall gå till. Lösullsisolering görs alltså först och främst på vinden men kan även användas för tilläggsisolering av olika slag. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Daniel pettersson bygg

Adress: Bergsunds Strand 35, stockholm
Telefon: 0701421741
utför allt från nybyggnationer,tillbyggnader,renoveringar, takbyten, köks montering. altaner m.m. innehar f-skatt och är moms registrerad. Har flera års erfarenhet innom bygg. goda referenser Från bland annat ncc

Fredhälls Bygg & Fastighetsunderhåll AB

Adress: Eriksbergsgatan 10A, STOCKHOLM
Telefon: 084705645

Medlem av Sveriges Byggindustrier

EKG-Byggservice AB

Adress: Stenkullavägen 63, STOCKHOLM
Telefon: 086185730

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Isolering

  Hej, Jag skriver till er på uppdrag av vår bostadsförening, Pistongen 5 som är intresserad av att utföra tilläggsisolering av fönster i vår förening. I dagsläget läcker det mellan fönsterkarmen och väggen. Vi är intresserade av att få en offert för isolering av totalt 72 fönster fördelat på alla 27 lägenheter.

  Stockholm
 • Isolering

  Har en vägg mot en granne som är väldigt lyhörd. Hör tydligt stomljud genom väggen, stegljud, duns, slammer osv. Undrar vad man kan göra för att få bukt med problemet?

  Stockholm
 • Isolering

  - Inomhusventilationen ses över och förbättras av fackman inom ventilation. Don monteras på frånluftskanal i kök och därefter utförs flödesmätning och injustering. - Golv/snedtaksvinkel i förråd i inredd kattvind lufttätas.

  Stockholm
 • Isolering

  Hej! Vi har köpt en lägenhet och vill ljudisolera tre sovrum gentemot övriga rum och ytor på bästa sätt. Det handlar alltså om sovrummens innerväggar och dörrar.

  Stockholm
 • Isolering

  Behöver ställa ett förråd intill ett litet attefallshus (bostadsrätt). Har sett byggsatser med olika storlekar och utföranden för förråd. Behöver dock kunna förvara typ julsaker, skor och kläder i förrådet så det behöver isoleras.

  Stockholm
 • Isolering

  Vi önskar isolera våra 2-glasfönster bättre. Vi bor i en lägenhet på 44 kvm där särskilt sovrummets fönster drar in mycket luft och gör rummet kallt.

  Stockholm
 • Isolering

  En innevägg som separerar ett rum till två i en lägenhet med bostadsrätt. Höjd ungefär 2. 5m och längd cirka 3m. Tjocklek kan vara lite olika, men isolering har vi ingen aning om.

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.