Register

GRATIS TJÄNST

Lösullsisolering i Stockholm

Lösullsisolering innebär att man sprutar in så kallad lösull i vindsbjälklaget. Den stora fördelen med lösullsisolering är att det är väldigt enkelt och det går snabbt att isolera stora ytor. Rent praktiskt går det till så att materialet levereraras i stor påsar och sedan har man en speciell maskin där man blåser lösullen på plats. Det finns olika typer av material inom lösullsisolering: stenull, glasull och lösull med cellulosamaterial. Vilket man använder spelar normalt ingen stor roll, det som däremot spelar större roll är på vilket sätt installationen av lösullsisoleringen görs. Det är alltså viktigt att isoleringen görs av fackmän med rätt kunskap om hur det skall gå till. Lösullsisolering görs alltså först och främst på vinden men kan även användas för tilläggsisolering av olika slag. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 247 förfrågningar i November 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Daniel pettersson bygg

Adress: Bergsunds Strand 35, stockholm
Telefon: 0701421741
utför allt från nybyggnationer,tillbyggnader,renoveringar, takbyten, köks montering. altaner m.m. innehar f-skatt och är moms registrerad. Har flera års erfarenhet innom bygg. goda referenser Från bland annat ncc

Fredhälls Bygg & Fastighetsunderhåll AB

Adress: Eriksbergsgatan 10A, STOCKHOLM
Telefon: 084705645

Medlem av Sveriges Byggindustrier

EKG-Byggservice AB

Adress: Stenkullavägen 63, STOCKHOLM
Telefon: 086185730

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Isolering

  Har ett garage på ca 30 kvm som är helt oisolerat. Skulle vilja få det isolerat så att det kan hålla ca 10-15 grader under vintern med uppvärmning. Ev dra ut vattenburen värme.

  Stockholm
 • Isolering

  Isolera förråd. Idag är förrådet indelat i två rum, det ena är uppvärmt och isolerat. Jag behöver hjälp med det andra:

  Stockholm
 • Isolering

  Hej! Vi har haft en fuktskada i vårt kök (lägenhetshus från 40-50 talet), och när golvet revs upp såg vi en spännande isolering - det var en dammig blandning av något som såg ut som slagg och innehöll lätta stenliknande material, gamla spikar och liknande. Isoleringen revs endast upp så långt som fuktskadan hade trängt ut, så större delen av den gamla isoleringen ligger kvar i golvet.

  Stockholm
 • Isolering

  Byta tättlist till ljudisolerat mott bullen.

  Stockholm
 • Isolering

  Vi har hittat lite (yta som en femkrona enligt fuktmätare ) fukt i takkupa pga av hål i plåten över. Utsidan är åtgärdad men vi behöver byta isolering och ta bort fukten på insidan.

  Stockholm
 • Isolering

  Jag skulle vilja få en offert på cellulosaisolering av en 55kvm kallvind. 30cm isolering under ca 20kvm golv. 40-45cm isolering mot takfot ca 35kvm.

  Stockholm
 • Isolering

  Matos från min granne läcker in i min lgh via otätheter i golvet, ev till viss del även där väggen möter golvet. Jag har fått hjälp av en rörmokare från Comfortbutiken som hittade en otäthet och tätade med fogskum, blev betydligt bättre. Men, det fortsätter att läcka in matos och jag har nu upptäckt att det är otätt längs en halv vägg (kan känna hur det tom blåser därifrån).

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.