Register

GRATIS TJÄNST

Lösullsisolering i Göteborg

Lösullsisolering innebär att man sprutar in så kallad lösull i vindsbjälklaget. Den stora fördelen med lösullsisolering är att det är väldigt enkelt och det går snabbt att isolera stora ytor. Rent praktiskt går det till så att materialet levereraras i stor påsar och sedan har man en speciell maskin där man blåser lösullen på plats. Det finns olika typer av material inom lösullsisolering: stenull, glasull och lösull med cellulosamaterial. Vilket man använder spelar normalt ingen stor roll, det som däremot spelar större roll är på vilket sätt installationen av lösullsisoleringen görs. Det är alltså viktigt att isoleringen görs av fackmän med rätt kunskap om hur det skall gå till. Lösullsisolering görs alltså först och främst på vinden men kan även användas för tilläggsisolering av olika slag. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

DK bygg

Adress: Andersbergsringen 232, Halmstad
Telefon: 0723010499
Byggföretag som gör de mesta inom bygg , allt ifrån nyproduktion till renoveringar

SB Snickeri & Bygg AB

Adress: Synhållsgatan 22, Göteborg
Telefon: 031-7243550
Litet företag med stora ambitioner. Tar små som stora jobb och klarar att ta sig an de flesta uppdrag. Samarbetar med ett antal underleverantörer för att säkerställa bred kompetens. beskrivning underlättar för kunderna

Byggfokus Väst Entreprenad AB

Adress: Ringögatan 36, GÖTEBORG
Telefon: 031652680
Företaget bildades 2008 och arbetar främst med projektering av husbyggnationer, ny-, om- och tillbyggnad. Företaget är delägt av bolaget Sämsjövik och riktar sig till offentliga uppdragsgivare, industri och privata ägare av kommersiella fastigheter. Kontoret ligger i stadsdelen Ringö, mellan Frihamnen och Brunnsbo.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Isolering

  Tilläggsisolera yttervägg från insidan, ca 20 m vägg med takhöjd ca 2,40. Rivning av befintlig inner vägg, gipsskiva och fuktspärr (ev ersätta viss äldre isolering vid behov) regla 45x45, tilläggsisolera, installera ny fuktspärrsfilm, osb-skiva samt gipsskiva. Avser hus byggt 1972.

  Göteborg
 • Isolering

  Tilläggsisolera vinden i radhus från 1938. Golvytan är 36m2 och ca 1. 2m hög vid nocken. Radhuset är ett mellanhus, dvs står mellan två grannar.

  Göteborg
 • Isolering

  Behöver isolera ett uteförräd (3x3x3m).

  Göteborg
 • Isolering

  Blåsa isolering i snedtak/kattvind (färdigplastat och glesat) ca 24m2 ca 30cm tjockt

  Göteborg
 • Isolering

  Blåsa isolering i snedtak (färdigplastat och glesat) ca 73m2 ca 28cm tjockt

  Göteborg
 • Isolering

  ~~ halloj. . . skiss bifogad bor i ett hus med längsgående triangelutrymmen i sidled utanför vinden (A se skiss) i taket ovan vinden finns ett triangelutrymme utan möjlighet till inspektion (B se skiss) när man tittar in i sidoutrymmena ses några placerade bitar frigolit som tydl ska föreställa isolering, som man anar är det iskallt i huset med stort värmeläckage, skulle helst vilja ta bort både A och B och istället få ett helt öppet utrymme med isolerade diagonaler ända upp till nock, vill gärna få förslag med priser så jag vet om det är görbart, besök gärna stadsbyggnadskontoret, fastighetsbeteckning gbg tolered 120:2 mvh /ralf berg

  Göteborg
 • Isolering

  Hej! Jag bor i en bostadsrätt på Masthugget, byggd på trettiotalet, och störst av ljud både över och underifrån. Byggde en extravägg för tio år sedan men tror inte dom isolerade utan lämnade den tom innanför.

  Göteborg

Mer information om

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.