Register

GRATIS TJÄNST

Lösullsisolering i Malmö

Lösullsisolering innebär att man sprutar in så kallad lösull i vindsbjälklaget. Den stora fördelen med lösullsisolering är att det är väldigt enkelt och det går snabbt att isolera stora ytor. Rent praktiskt går det till så att materialet levereraras i stor påsar och sedan har man en speciell maskin där man blåser lösullen på plats. Det finns olika typer av material inom lösullsisolering: stenull, glasull och lösull med cellulosamaterial. Vilket man använder spelar normalt ingen stor roll, det som däremot spelar större roll är på vilket sätt installationen av lösullsisoleringen görs. Det är alltså viktigt att isoleringen görs av fackmän med rätt kunskap om hur det skall gå till. Lösullsisolering görs alltså först och främst på vinden men kan även användas för tilläggsisolering av olika slag. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     924 förfrågningar i Februari 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Volymetric Bygg AB

Adress: Oljevägen 6, MALMÖ
Telefon: 040187575

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Fogelströms Byggentreprenad

Adress: Skvadronsgatan 12, MALMÖ
Telefon: 0739624267
Enmansföretag med säte i stadsdelen Ribersborg. Utför alla sorts snickeriarbeten i och omkring Malmö. Verksamheten vänder sig bland annat till privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

I. A P Tak & Bygg AB

Adress: Box 14050, MALMÖ
Telefon: 0406941515

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Isolering

  Vi har ett hus byggt 1947 som helt saknar isolering i kattvindarna , vilket medför att det drar kallt på vår ovan våning. Vi önskar därför hjälp med att isolera kattvindarna som är ca 32 kvadratmeter.

  Malmö
 • Isolering

  Isolering av vattenmätare inklusive snabbkopplingar, ca 400 mm. Ska helst vara något gjutet, relativt styvt, med bandfästen för enkel montering och demontering.

  Malmö
 • Isolering

  Tilläggsisolera vind, ca 90 kvadratmeter

  Malmö
 • Isolering

  Jag undrar om jag har en bil (skåpbil ) som sprinter och vill lägga till en kyl i bilen?hur gör man ?Är det isolering som gäller och vad kostar det då?

  Malmö
 • Isolering

  Facade Isolering av en villa plus fönster i Limhamn omk 300 m yter .

  Malmö
 • Isolering

  Isolering av övervåning på nybyggt hus.

  Malmö
 • Isolering

  Hej! Jag behöver hjälp med att ljudisolerade en vägg på ca 16 m2. Tal och barnskrik hörs genom väggen idag, vilket jag vill bli av med.

  Malmö

Mer information om

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.