Register

GRATIS TJÄNST

Kranförare i Umeå

En kranförare styr och opererar kranar för att hantera olika sorters gods. Lossning och lastning av gods är det vanligaste. En kranförare jobbar ofta på byggen men även i ex.vis hamnar. De vanligaste kranarna som används är tornkranar och mobilkranar. Egenskaper hos en kranförare är hög koncentrationsförmåga, god syn och bra koordinationsförmåga. Att operera en kranbil kräver givetvis utbildning och man skall givetvis anlita en kranförare när man som privatperson behöver ha hjälp med lyft av olika slag.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     644 förfrågningar i Januari 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Marktjänst i Västerbotten AB

Adress: Rothoffsvägen 11, UMEÅ
Telefon: 09045802

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Umeå Ställningsbyggnad AB

Adress: Industrivägen 22, UMEÅ
Telefon: 090779900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBX Entreprenad AB

Adress: Förrådsvägen 8D, UMEÅ
Telefon: 090713190

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Kranbil

  Lyfta ett spabad på plats. Badet är 320cm*230cm och väger 450kg. Badet ska lyftas från vägen och sänkas ner i en altan ca 10 meter från vägen.

  Umeå
 • Kranbil

  Flytta en friggebod 10 meter

  Umeå
 • Kranbil

  Flytta ett litet förråd från Lärlingsgatan i Umeå till Östra Ersboda

  Umeå
 • Kranbil

  Flytta en 50m2 stuga antingen på annan plats på tomten alt sälja stugan och köpare tar med stugan. Stugan är en sommarstuga, enplan, byggt av skidstahus.

  Umeå
 • Kranbil

  Behöver flytta en trädgårdsbod från ena sidan tomten till andra! Mått ca 4 x 2 ,75 meter (vikt gissningsvis 1000-2000 kg ?) framkomlighet begränsad, men tror det går komma relativt nära, dock behöver man köra på gräsmattan för att komma åt!

  Umeå
 • Kranbil

  Transportera en färdigmonterad bastu ca 220cm x 240cm ca 700-800kg från noliamässan (mässområdet) till Kråken, Håknäs måndag 14/8. Transporten bör innefatta på- samt avlastning.

  Umeå
 • Kranbil

  Timra ner ett 120km2 stort, en o en halvplans timmer hus, ca 6x16 m. . trava upp timret i närheten. En skotare som kan lyfta ner stock för stock eller kranbil som når hela huset från en plats.

  Umeå

Mer information om

Kommuninformation

Umeå kommun ligger i Västerbotten och är den mest folkrika kommunen i norra Sverige med sina 112700 invånare. Terrängen är kuperad med många dalgångar. Näringslivet i Umeå är väldigt brett med totalt ca 11000 företag med många framgångsrika företag inom bioteknik, medicin och informationsteknologi.