Register

GRATIS TJÄNST

Kranförare i Stockholm

En kranförare styr och opererar kranar för att hantera olika sorters gods. Lossning och lastning av gods är det vanligaste. En kranförare jobbar ofta på byggen men även i ex.vis hamnar. De vanligaste kranarna som används är tornkranar och mobilkranar. Egenskaper hos en kranförare är hög koncentrationsförmåga, god syn och bra koordinationsförmåga. Att operera en kranbil kräver givetvis utbildning och man skall givetvis anlita en kranförare när man som privatperson behöver ha hjälp med lyft av olika slag.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 317 förfrågningar i November 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Kranbil

  Vill lyfta bänkskiva med diskhon på 388cm till våning 2 via fönster, går inte i hiss el trappa.

  Stockholm
 • Kranbil

  Behöver hjälp med att ta ut en soffa genom ett fönster för den går inte i trappa eller hiss. Det är från andra våningen i ett flerfamiljshus på Gärdet i Stockholm. Soffan mått är Bredd 236 cm, Höjd 77 cm, Djup 98 cm.

  Stockholm
 • Kranbil

  Vi vill flytta vår friggebod på 13 kvm till andra sidan tomten (hela vår tomt är endast 500 kvm så det rör sig inte om så många meter). Det enda vi är oroliga för är om en kranbil kommer in på vår uppfart, så det vore toppen om nån kan komma ut till oss och titta, och se om det finns någon bra lösning :)

  Stockholm
 • Kranbil

  Hej Vi behöver hjälp med att lyfta upp en bänkskiva till våning 2 i ett höghus i Hässelby medsolsbacken 17. det finns en vändplan för info. Den är inte alltför tung och är ca 3 meter lång. Behovet finns i augusti runt den 14.

  Stockholm
 • Kranbil

  Flytta lekstuga från en villatomt ca 2 km

  Stockholm
 • Kranbil

  Hej! Vi har köpt en lekstuga på blocket som finns i Nacka. Vi skulle behöva hjälp med transport av lekstugan till Hässelby.

  Stockholm
 • Kranbil

  Vi behöver lyfta upp en köksö i stål till vår lokal som ligger på vån 3. Vi tror att det bästa sättet att göra det på är att lyfta in den genom ett fönster utifrån. Förutsatt att fönstret rymmer köksön utan problem så vill vi då hyra in en kran som kan lyfta köksön (väger inte mer än max 100 kg) upp till tredje våningen & in mot fönstret så att vi därifrån kan plocka in den i lokalen.

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.