Register

GRATIS TJÄNST

Kranförare i Stockholm

En kranförare styr och opererar kranar för att hantera olika sorters gods. Lossning och lastning av gods är det vanligaste. En kranförare jobbar ofta på byggen men även i ex.vis hamnar. De vanligaste kranarna som används är tornkranar och mobilkranar. Egenskaper hos en kranförare är hög koncentrationsförmåga, god syn och bra koordinationsförmåga. Att operera en kranbil kräver givetvis utbildning och man skall givetvis anlita en kranförare när man som privatperson behöver ha hjälp med lyft av olika slag.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     644 förfrågningar i Februari 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Kranbil

  Flytta ett spabad (2x2m) från hus i Sköndal till hus i Örby/Älvsjö. Hjälp att lyfta spabadet från altanen till vägen också. Flytten ska ske 1 mars 2024.

  Stockholm
 • Kranbil

  Behöver hjälp med lyftkran för att få upp bänkskiva med diskho på ca 320cm till våning 3 genom fönster/balkong då den inte går in i trapphus/hiss. Gärna snarast, senast 15/12. Maila gärna förslag, tack!

  Stockholm
 • Kranbil

  Jag behöver få hjälp med att med en kran lyfta in en soffa genom fönstret på fjärde våningen. Uppskattad höjd:10-15 meter.

  Stockholm
 • Kranbil

  Söker kranbild för hjälp med att lyfta in marmorskiva 250x100 cm in genom balkongdörr på 5 våningen (balkong mot gatan). Önskar gärna offert per omgående! Kontakt sker via MAIL i första hand.

  Stockholm
 • Kranbil

  Vill lyfta bänkskiva med diskhon på 388cm till våning 2 via fönster, går inte i hiss el trappa.

  Stockholm
 • Kranbil

  Behöver hjälp med att ta ut en soffa genom ett fönster för den går inte i trappa eller hiss. Det är från andra våningen i ett flerfamiljshus på Gärdet i Stockholm. Soffan mått är Bredd 236 cm, Höjd 77 cm, Djup 98 cm.

  Stockholm
 • Kranbil

  Vi vill flytta vår friggebod på 13 kvm till andra sidan tomten (hela vår tomt är endast 500 kvm så det rör sig inte om så många meter). Det enda vi är oroliga för är om en kranbil kommer in på vår uppfart, så det vore toppen om nån kan komma ut till oss och titta, och se om det finns någon bra lösning :)

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.