Register

GRATIS TJÄNST

Kranförare i Stockholm

En kranförare styr och opererar kranar för att hantera olika sorters gods. Lossning och lastning av gods är det vanligaste. En kranförare jobbar ofta på byggen men även i ex.vis hamnar. De vanligaste kranarna som används är tornkranar och mobilkranar. Egenskaper hos en kranförare är hög koncentrationsförmåga, god syn och bra koordinationsförmåga. Att operera en kranbil kräver givetvis utbildning och man skall givetvis anlita en kranförare när man som privatperson behöver ha hjälp med lyft av olika slag.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Kranbil

  Flytta lekstuga från en villatomt ca 2 km

  Stockholm
 • Kranbil

  Hej! Vi har köpt en lekstuga på blocket som finns i Nacka. Vi skulle behöva hjälp med transport av lekstugan till Hässelby.

  Stockholm
 • Kranbil

  Vi behöver lyfta upp en köksö i stål till vår lokal som ligger på vån 3. Vi tror att det bästa sättet att göra det på är att lyfta in den genom ett fönster utifrån. Förutsatt att fönstret rymmer köksön utan problem så vill vi då hyra in en kran som kan lyfta köksön (väger inte mer än max 100 kg) upp till tredje våningen & in mot fönstret så att vi därifrån kan plocka in den i lokalen.

  Stockholm
 • Kranbil

  I april kommer en soffa som är 240 meter lång. Går ej in hiss eller trappuppgång. Bor på innegård på tredje våningen med balkong ( 2 st) Önskar offert för att lyfta in soffan i lägenheten.

  Stockholm
 • Kranbil

  Hej, vi söker en kranbil för flytt av en ca 3. 5 m lång blomlåda som vi ej får in i hiss eller kan ta i trapphuset, uppskattad vikt 60-70kg. Den skall upp till en terass 14m upp på en toppvåning så snart som möjligt. På blomlådan finns fästen att haka lätt i.

  Stockholm
 • Kranbil

  Hej, vi behöver hjälp med att ta ut 2 garderobsdörrar från vår lägenhet på våning 7. Dörrarna är av glas, cca 2,5 m höga och 1,2 m breda.

  Stockholm
 • Kranbil

  Lyfta upp 2 styck 3-sits soffor till balkongen på våning 5, Dalagatan 67. När:Onsdag den 26/8 på eftermiddagen.

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.