Register

GRATIS TJÄNST

Få tag på en kranbil

Behovet att ha anlita en kranbil kan vara många olika saker. Exempel är om man ska flytta hus eller stuga, montering av prefabricerade hus, transportera byggmaterial, flytt av båtar och friggebodar och en mängd andra moment som kräver höga lyft. Den här typen av jobb är av naturliga skäl inget man gör själv då det förutom maskinparken krävs kunskap om tunga lyft och kanske framför allt inom säkerhetstänkandet.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     924 förfrågningar i Februari 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Kranbil - välj stad

Några utvalda företag

Mobilkranar AB

Adress: Äggelundavägen 5, JÄRFÄLLA
Telefon: 08360900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Molins Kranar AB

Adress: Amerikavägen 8, KALMAR
Telefon: 048085800

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Norrlandskranar AB

Adress: Verkstadsgatan 2, SUNDSVALL
Telefon: 060669100

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Kranbil

  Jag behöver transportera en leverans från dB Schenkers terminal i Backa till mitt hem på Näset. Storleken på paketet är 2,6 m och väger ca 500kg. Denna behöver lyftas in i tomten vid slutdestination, eftersom vägen in är väldigt trångt och har ett träd i vägen.

  Göteborg
 • Kranbil

  Söker kranbild för hjälp med att lyfta in marmorskiva 250x100 cm in genom balkongdörr på 5 våningen (balkong mot gatan). Önskar gärna offert per omgående! Kontakt sker via MAIL i första hand.

  Stockholm
 • Kranbil

  Jag behöver lyfta en bänkskiva upp och in på ett fönster på 4:e våningen då trapphuset troligtvis är för trångt, bänkskivan är ca 4m. Fastigheten är ett andra hus bakom ett annat som ligger intill gatan, dvs det är en passage genom huset mot gatan och en innergård sen kommer fastigheten som det skall lyftas in i. Har kranen inte väldigt bra räckvidd behövs därför i såfall en mindre kran/lift som kan köras in på innergården.

  Malmö
 • Kranbil

  Jag behöver hjälp med att lyfta upp en marmor skiva (2800mm x 1300mm) till fjärde våningen på adress;Plantagegatan 9 i Göteborg. Tack.

  Göteborg
 • Kranbil

  Lyfta 2 motorer från en båt, 700kg styck. Ska lyftas upp ca 4 m

  Lund
 • Kranbil

  Hej, jag skulle behöva hjälp att flytta en lekstuga som väger ca ett ton. De som har den fick dit den med kranbil med lång arm säger de. Den finns i lambohovstrakten och ska till askeby.

  Linköping
 • Kranbil

  Behöver hjälp att lyfta in soffa ca 230 cm lång ca 50 kg in för fönster på andra våningen i vårt hus. Uppställningsplats för tex kranbil finns precis intill huset/fönstret då det är vår egen parkeringsplats

  Sollentuna