Register

GRATIS TJÄNST

Hitta en kranbil i Stockholm

Behovet att ha anlita en kranbil kan vara många olika saker. Exempel är om man ska flytta hus eller stuga, montering av prefabricerade hus, transportera byggmaterial, flytt av båtar och friggebodar och en mängd andra moment som kräver höga lyft. Den här typen av jobb är av naturliga skäl inget man gör själv då det förutom maskinparken krävs kunskap om tunga lyft och kanske framför allt inom säkerhetstänkandet.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Kranbil

  Hej, Vi har ett förråd som står på tomten (mellan 9-12kvm skulle jag gissa -kan mäta senare) som vi vill flytta från en upphöjd del av tomten ner till en annan del. Bilder kan skicka för att hjälpa beskriva.

  Stockholm
 • Kranbil

  Flytta ett spabad (2x2m) från hus i Sköndal till hus i Örby/Älvsjö. Hjälp att lyfta spabadet från altanen till vägen också. Flytten ska ske 1 mars 2024.

  Stockholm
 • Kranbil

  Behöver hjälp med lyftkran för att få upp bänkskiva med diskho på ca 320cm till våning 3 genom fönster/balkong då den inte går in i trapphus/hiss. Gärna snarast, senast 15/12. Maila gärna förslag, tack!

  Stockholm
 • Kranbil

  Jag behöver få hjälp med att med en kran lyfta in en soffa genom fönstret på fjärde våningen. Uppskattad höjd:10-15 meter.

  Stockholm
 • Kranbil

  Söker kranbild för hjälp med att lyfta in marmorskiva 250x100 cm in genom balkongdörr på 5 våningen (balkong mot gatan). Önskar gärna offert per omgående! Kontakt sker via MAIL i första hand.

  Stockholm
 • Kranbil

  Vill lyfta bänkskiva med diskhon på 388cm till våning 2 via fönster, går inte i hiss el trappa.

  Stockholm
 • Kranbil

  Behöver hjälp med att ta ut en soffa genom ett fönster för den går inte i trappa eller hiss. Det är från andra våningen i ett flerfamiljshus på Gärdet i Stockholm. Soffan mått är Bredd 236 cm, Höjd 77 cm, Djup 98 cm.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.