Register

GRATIS TJÄNST

Hitta en kranbil i Stockholm

Behovet att ha anlita en kranbil kan vara många olika saker. Exempel är om man ska flytta hus eller stuga, montering av prefabricerade hus, transportera byggmaterial, flytt av båtar och friggebodar och en mängd andra moment som kräver höga lyft. Den här typen av jobb är av naturliga skäl inget man gör själv då det förutom maskinparken krävs kunskap om tunga lyft och kanske framför allt inom säkerhetstänkandet.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 558 förfrågningar i Augusti 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Kranbil

  Jag behöver få hjälp med att med en kran lyfta in en soffa genom fönstret på fjärde våningen. Uppskattad höjd:10-15 meter.

  Stockholm
 • Kranbil

  Söker kranbild för hjälp med att lyfta in marmorskiva 250x100 cm in genom balkongdörr på 5 våningen (balkong mot gatan). Önskar gärna offert per omgående! Kontakt sker via MAIL i första hand.

  Stockholm
 • Kranbil

  Vill lyfta bänkskiva med diskhon på 388cm till våning 2 via fönster, går inte i hiss el trappa.

  Stockholm
 • Kranbil

  Behöver hjälp med att ta ut en soffa genom ett fönster för den går inte i trappa eller hiss. Det är från andra våningen i ett flerfamiljshus på Gärdet i Stockholm. Soffan mått är Bredd 236 cm, Höjd 77 cm, Djup 98 cm.

  Stockholm
 • Kranbil

  Vi vill flytta vår friggebod på 13 kvm till andra sidan tomten (hela vår tomt är endast 500 kvm så det rör sig inte om så många meter). Det enda vi är oroliga för är om en kranbil kommer in på vår uppfart, så det vore toppen om nån kan komma ut till oss och titta, och se om det finns någon bra lösning :)

  Stockholm
 • Kranbil

  Hej Vi behöver hjälp med att lyfta upp en bänkskiva till våning 2 i ett höghus i Hässelby medsolsbacken 17. det finns en vändplan för info. Den är inte alltför tung och är ca 3 meter lång. Behovet finns i augusti runt den 14.

  Stockholm
 • Kranbil

  Flytta lekstuga från en villatomt ca 2 km

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.