Register

GRATIS TJÄNST

Offerter på kaminer och skorsten i Stockholm

Det finns ett stort antal olika kaminer att välja på. Bland de vanligaste är braskamin, vedkaminer och pelletskamin. Vilken man väljer ska styras av ens planlösning och behov. Det finns kaminer utan skorsten men det vanligaste är att man köper en kamin samt en skorsten. Det är lite förarbete som kan löna sig att göra: Kontakta byggnadsnämnden i din kommun och hör om bygganmälan krävs, be en sotare kolla om du kan använda dig av din befintliga skorsten om du har en sådan, se till att du har yta att lagra det bränslet som du ska använda dig av. Sist men inte minst, låt en expert hjälpa dig med installation av kamin och skorsten, det är normalt inget man gör själv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 317 förfrågningar i November 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Kamin & Skorsten

  Håltagning i yttervägg på marknivå och installation av pelletskamin med horisontell rökkanal i vardagsrummet. Kaminen kommer att vara uppburen på plats.

  Stockholm
 • Kamin & Skorsten

  Jag skulle vilja installera en vedkamin i ett radhus.

  Stockholm
 • Kamin & Skorsten

  Foga om en skorsten på en 2 våningsvilla . Fogarna har börjat vittra på framförallt en sida av skorstenen. En tegelsten är lös.

  Stockholm
 • Kamin & Skorsten

  Köp, Installaion och inkoppling av vatten mantlad kamin, mot nibe vvw 300 o f2015.

  Stockholm
 • Kamin & Skorsten

  Vi vill installera en braskamin Contura 596 T, som kan levereras v 47. Den skall placeras på bottenplanet i vårt 2-plans radhus med platt tak, intill en vägg med en befintlig skorsten bakom. Skorstenen ligger utanpå fasaden.

  Stockholm
 • Kamin & Skorsten

  Installera en kamin i en öppen eldstad.

  Stockholm
 • Kamin & Skorsten

  Vi vill installera en Contura braskamin i vardagsrummet på bottenplanet av vårt tvåvånings radhus. Det finns en gammal skorstensstock där, som det behöver dras ett nytt rör i - 5-6 m från ingången till kaminen, som sitter på ca 1 ms höjd. Det kan vara bra att veta att skorstensstocken ligger utvändigt på fasaden i hörnet mellan vårt och grannens radhus - husen ligger förskjuta i förhållande till varandra.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.