Register

GRATIS TJÄNST

Offerter på kaminer och skorsten i Stockholm

Det finns ett stort antal olika kaminer att välja på. Bland de vanligaste är braskamin, vedkaminer och pelletskamin. Vilken man väljer ska styras av ens planlösning och behov. Det finns kaminer utan skorsten men det vanligaste är att man köper en kamin samt en skorsten. Det är lite förarbete som kan löna sig att göra: Kontakta byggnadsnämnden i din kommun och hör om bygganmälan krävs, be en sotare kolla om du kan använda dig av din befintliga skorsten om du har en sådan, se till att du har yta att lagra det bränslet som du ska använda dig av. Sist men inte minst, låt en expert hjälpa dig med installation av kamin och skorsten, det är normalt inget man gör själv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 026 förfrågningar i Juni 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Kamin & Skorsten

  Vi har köpt en lägenhet där vi nu undersöker om det finns förutsättningar att sätta in en kakelugn i ett av rummen. Om vi får veta att det finns förutsättningar från föreningen skulle vi då behöva hjälpa med att undersöka hur och vilka begränsningar för att sätta in en fungerande kakelugn i lägenheten. Som det ser ut just nu är planen att arbetet ska utföras i mitten av oktober 2021.

  Stockholm
 • Kamin & Skorsten

  Jag skulle vilja ha hjälp med att renovera skorsten i min kolonistuga i Skarpnäck i Stockholm. Dels behöver själva skorstenen som sticker upp ovan tak delvis plockas ner och antingen muras om eller bytas ut mot annan typ av skorsten, t. ex i plåt om det blir billigare. Rökkanalen som går ner i stugan behöver ses över och eventuellt tätas eller sätta in ett rör.

  Stockholm
 • Kamin & Skorsten

  Slamning/putsning av skorsten på utsidan teglet lossnar i stora bitar har en insats till öppna spisen så det behövs inte på insidan

  Stockholm
 • Kamin & Skorsten

  Hej, vår gamla skorsten är i behov av lite omvårdnad av ytskikt. Vill få en offert på renovering av skorstenen ovan tak (ev) med plåtinklädnad och ny skorstens huv. Skorstenen används ej för uppvärmning av huset.

  Stockholm
 • Kamin & Skorsten

  Hej! Vi ska flytta in i en lgh som har haft lite problem med tätning både i kakelugnen och rökkanalen. Lgh:en ligger på bottenvåning och har en rökkanal som är 15. 5m lång.

  Stockholm
 • Kamin & Skorsten

  Hej,  Vi har precis köpt en ny lägenhet med en kakelugn som behöver undersökas. Det som de förra ägarna skrev om kakelugnen som gjordes under 2020 var:Det av en firma som var och kikade på kakelugnen strax innan sommaren 2020.

  Stockholm
 • Kamin & Skorsten

  Glidgjutning av rökkanal. Öppen spis från 50-talet.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.