Register

GRATIS TJÄNST

Offerter på kaminer och skorsten i Stockholm

Det finns ett stort antal olika kaminer att välja på. Bland de vanligaste är braskamin, vedkaminer och pelletskamin. Vilken man väljer ska styras av ens planlösning och behov. Det finns kaminer utan skorsten men det vanligaste är att man köper en kamin samt en skorsten. Det är lite förarbete som kan löna sig att göra: Kontakta byggnadsnämnden i din kommun och hör om bygganmälan krävs, be en sotare kolla om du kan använda dig av din befintliga skorsten om du har en sådan, se till att du har yta att lagra det bränslet som du ska använda dig av. Sist men inte minst, låt en expert hjälpa dig med installation av kamin och skorsten, det är normalt inget man gör själv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Kamin & Skorsten

  Installera en liten kamin där allt redan är klart. Den ska bara ställas på plats och godkännas av sotare.

  Stockholm
 • Kamin & Skorsten

  Installation av kamin (Westbo Victoria 100) i befintlig rökkanal. Rökkanalen är redan förbered, nu behöver vi installera själva kaminen i lägenheten.

  Stockholm
 • Kamin & Skorsten

  Installation av ny rökkanal med tillhörande braskamin. Uppskattningsvis 4-6 meter. Håltagning är gjord och trumma där röret kan gå finns redan då det stod en kamin på samma ställe tidigare.

  Stockholm
 • Kamin & Skorsten

  Vi har köpt ett hus som vi ännu inte har fått tillträde till där det står en frisående kamin i koppar med murad grund mitt i vardagsrummet som vi vill ta bort. Huset är från 20 talet och den passar inte riktigt in. Vi vill alltså bara ta bort kaminen och inte installera en ny

  Stockholm
 • Kamin & Skorsten

  Hej Vill installera en braskamin i en lägenhet BV Det har tidigare stått en kakelugn i lägnehetwn. Det finns kakelugnar i alla andra lägenheter i fastigheten. Men antar att det krävs renovering av rör/skorsten.

  Stockholm
 • Kamin & Skorsten

  Hej! Jag är på jakt efter någon som kan utreda en potentiell rökkanal. Det ska finnas en som i huset som har renoverat sin rökgång och installerat en kakelugn vad jag vet.

  Stockholm
 • Kamin & Skorsten

  Efter inköpet av fastigheten/villan vill vi provtrycka skorstenen. En skorsten, tre eldstäder i tre plan.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.