Register

GRATIS TJÄNST

Offerter på kaminer och skorsten i Stockholm

Det finns ett stort antal olika kaminer att välja på. Bland de vanligaste är braskamin, vedkaminer och pelletskamin. Vilken man väljer ska styras av ens planlösning och behov. Det finns kaminer utan skorsten men det vanligaste är att man köper en kamin samt en skorsten. Det är lite förarbete som kan löna sig att göra: Kontakta byggnadsnämnden i din kommun och hör om bygganmälan krävs, be en sotare kolla om du kan använda dig av din befintliga skorsten om du har en sådan, se till att du har yta att lagra det bränslet som du ska använda dig av. Sist men inte minst, låt en expert hjälpa dig med installation av kamin och skorsten, det är normalt inget man gör själv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i Oktober 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Kamin & Skorsten

  Installation av kamin. Skorstenen har för många och stora hål för att det ska gå att installera kaminen direkt, eller att glidgjuta skorstenen som den är. Vi skulle vilja veta vilka alternativ som finns.

  Stockholm
 • Kamin & Skorsten

  Vi har fått veta att det finns möjlighet att bygga en kakelugn i lägenheten då det finns rök pipa i huset. Erat jobb blir då att borra hål till rökpipan också installera en kakelugn.

  Stockholm
 • Kamin & Skorsten

  Montering av kassett i öppen spis

  Stockholm
 • Kamin & Skorsten

  Installation av kamin och Skorsten:Kamin:Contura 556G:1 Style Svart Skorsten:

  Stockholm
 • Kamin & Skorsten

  Jag har köpt en kamin med rökrör som ska monteras med tätningsgarn och brandmassa. Hål finns i vägg och tak, jag vill få hjälp med att sätta ihop delarna. Jag bor i en kolonistuga i Bromma.

  Stockholm
 • Kamin & Skorsten

  Mura om öppningen på en öppen spis. Öppningen ska flyttas, dvs muras igen på ena sidan och öppnas på andra. Eventuellt byta några tegelstenar inne i och på botten till eldfast tegel.

  Stockholm
 • Kamin & Skorsten

  Hej, bor på 5e våningen av 6 i en brf och vill veta om min rökkanal är tät. Om den inte är tät ska den tätas och jag behöver ett intyg som säger att jag får elda.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.