Register

GRATIS TJÄNST

Offerter på kaminer och skorsten i Örebro

Det finns ett stort antal olika kaminer att välja på. Bland de vanligaste är braskamin, vedkaminer och pelletskamin. Vilken man väljer ska styras av ens planlösning och behov. Det finns kaminer utan skorsten men det vanligaste är att man köper en kamin samt en skorsten. Det är lite förarbete som kan löna sig att göra: Kontakta byggnadsnämnden i din kommun och hör om bygganmälan krävs, be en sotare kolla om du kan använda dig av din befintliga skorsten om du har en sådan, se till att du har yta att lagra det bränslet som du ska använda dig av. Sist men inte minst, låt en expert hjälpa dig med installation av kamin och skorsten, det är normalt inget man gör själv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     924 förfrågningar i Februari 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Prickman AB

Adress: Broby 529, ÖREBRO
Telefon: 0706426820

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Svensk Kvalitetssanering AB

Adress: Oskarsvägen 38, ÖREBRO
Telefon: 019323132

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BIP Mellansverige AB

Adress: Box 1112, ÖREBRO
Telefon: 019253820

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Kamin & Skorsten

  Tätning och renovering av rökgaskanal i murad skorsten , där kakelugn är ansluten Kanalen underkänd vi besiktning

  Örebro
 • Kamin & Skorsten

  Vill glidgjuta en skorsten

  Örebro
 • Kamin & Skorsten

  Byta kamin. För tillfället finns en öppen spis som ska bytas till braskamin, inköpt. Skorsten och dragning inomhus finns och behöver inte flyttas, men det kan behövas en övergång/"adapter" från nya kaminen för att ansluta till rören.

  Örebro
 • Kamin & Skorsten

  Jag har en gammal vedspis på övervåningen på sommarstället - denna vill jag ha demonterad och bortforslad. I stället vill jag ha hjälp med att montera en ny gjutjärnskamin i samma rökgång (som är godkänd av sotaren förra veckan).

  Örebro
 • Kamin & Skorsten

  I ett uthus har vi en bergslagskamin som vi gärna vill kunna använda igen. Det finns en murstock men ovan yttertaket saknas skorsten, troligtvis borttagen då det lades nytt tak. Vi önskar renovera skorsten och mura ny skorsten på taket.

  Örebro
 • Kamin & Skorsten

  Jag behöver installera rökkanal av stål i huset.

  Örebro
 • Kamin & Skorsten

  Installera en gammal Husqvarna kamin modell äldre. en bras kamin finns i vardags rummet så murstocken är mitt i huset med kök mittemot där Jag vill ha Husqvarnarn. Man får väl inte montera med utsläpp genom ytterväggen?MVH

  Örebro

Kommuninformation

Örebro kommun i Närke är en av de större kommunerna i Sverige med ca 132200 invånare. Terrängen är varierad med både slätter, berg, skogar, sjöar och stränder. Det finns ca 12000 företag i kommunen och service och tjänstesektorn dominerar men det är väldigt väl differentierat.