Register

GRATIS TJÄNST

Offerter på kaminer och skorsten i Jönköping

Det finns ett stort antal olika kaminer att välja på. Bland de vanligaste är braskamin, vedkaminer och pelletskamin. Vilken man väljer ska styras av ens planlösning och behov. Det finns kaminer utan skorsten men det vanligaste är att man köper en kamin samt en skorsten. Det är lite förarbete som kan löna sig att göra: Kontakta byggnadsnämnden i din kommun och hör om bygganmälan krävs, be en sotare kolla om du kan använda dig av din befintliga skorsten om du har en sådan, se till att du har yta att lagra det bränslet som du ska använda dig av. Sist men inte minst, låt en expert hjälpa dig med installation av kamin och skorsten, det är normalt inget man gör själv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Transportaktiebolaget i Jönköping

Adress: Box 3181, JÖNKÖPING
Telefon: 036351000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Citagon AB

Adress: Kabelvägen 12, JÖNKÖPING
Telefon: 036184060

Medlem av Sveriges Byggindustrier

King Concrete Sweden AB

Adress: Box 3252, JÖNKÖPING
Telefon: 036712330

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Kamin & Skorsten

  Behöver hjälp med att installera en pelletskamin utan skorsten.

  Jönköping
 • Kamin & Skorsten

  Har köpt en pellets kamin utan skorsten (horisontell rök kanal)så man behöver bara borra ett hål i yttervägg. Huset är av trä och inne är det gips och sedan koppla kaminen.

  Jönköping
 • Kamin & Skorsten

  Installera kamin. Finns ett rör som går i mitten av huset som är godkänt av sotaren. Behöver koppla på ett rör på det röret så svetsa och täppa igen hålet där röret fortsätter.

  Jönköping
 • Kamin & Skorsten

  Läckage i skorsten samt renov. Av kakelugn troligen mura om den. . . Alternativt plocka ner en rörspis dra ner rör och montera en kamin

  Jönköping
 • Kamin & Skorsten

  Hej Behöver någon som kan dra in ett insatsrör till skorsten (ca 10 m) och göra lite murningsarbete för att förbereda för en Contura kamin. Finns idag en öppen eldstad som skall ersättas. Arbetet kan utföras i dec-22 men måste slutföras i jan-23.

  Jönköping
 • Kamin & Skorsten

  Renovera en gammal skorsten

  Jönköping
 • Kamin & Skorsten

  Jag vill istalera en braskami med skorsten och annat tilhörande material. Kaminen ska vara Vestbo victoria 100. Längden på skotstenen ska vara ca 4,5 m.

  Jönköping

Kommuninformation

Jönköping kommun som finns vid södra delen av Vättern och har ca 125000 invånare. Jönköping är även en utpräglad handelsstad och har genom Elmia ett centrum för mässor. Här finns även ett flertal statliga verk och rättsvårdande myndigheter. Därfär består näringslivet främst av den offentliga sektorn.