Register

GRATIS TJÄNST

Offerter på kaminer och skorsten i Lund

Det finns ett stort antal olika kaminer att välja på. Bland de vanligaste är braskamin, vedkaminer och pelletskamin. Vilken man väljer ska styras av ens planlösning och behov. Det finns kaminer utan skorsten men det vanligaste är att man köper en kamin samt en skorsten. Det är lite förarbete som kan löna sig att göra: Kontakta byggnadsnämnden i din kommun och hör om bygganmälan krävs, be en sotare kolla om du kan använda dig av din befintliga skorsten om du har en sådan, se till att du har yta att lagra det bränslet som du ska använda dig av. Sist men inte minst, låt en expert hjälpa dig med installation av kamin och skorsten, det är normalt inget man gör själv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

IKANO Bostaden AB

Adress: Sölvegatan 41, LUND
Telefon: 038359000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Veidekke Sverige AB

Adress: Kalkstensvägen 2, LUND
Telefon: 046199400

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Kamin & Skorsten

  Hej! Vill ha offert på öppenspis/kamin. Kassett med 3 hissbara luckor, putsad skorsten ca 6 meter hög,

  Lund
 • Kamin & Skorsten

  Renovering av till hälften riven gammal skorsten som ej används till eldning utan endast som hölje till gaspannans insatsrör.

  Lund
 • Kamin & Skorsten

  Hej Jag är intresserad av att köpa en fastighet som finns på hemnet fritidsnus Arvselen104 106 Malugn bägge husen behöver en renovering av skorstenarnaenl ett besiktningsprotokoll som finnss på annonsen. Skulle vara tacksam för ett ungefärligt pris för att få dom godkända att användas. Känner ej till entreprenörer i området.

  Lund
 • Kamin & Skorsten

  Montering och installation av rökgasfläkt ZRS 180 - precis inköpt från skorstensbutiken tillsamman med transformator för varvtalsreglering- Ev endast installation. mvh

  Lund
 • Kamin & Skorsten

  Befintlig skorsten från kamin går genom tätskick "plastfolie" utan någon tätning stora glipor mellan skorsten och plastfolie och snedtak gips önskar hjälp med att åtgärda

  Lund
 • Kamin & Skorsten

  Bor i ett hus från 1911 har idag "bara" en kolfilterfläkt som inte fungerar så bra. vill ha ett kostandsförslag på att installera en "vanlig" köksfläkt i befintligskorstenskanal med tveksam funktion. bor på första våningen i ett fem våningshus i centrala Lund

  Lund
 • Kamin & Skorsten

  Det är förberett för en Kabin, i vårt hus. Behöver ett företag som gör det.

  Lund

Kommuninformation

Lund kommun ligger i Skåne och har ca 107300 invånare. Centralorten Lund präglas till stor del av universitetet, som ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Kommunen har en stor och betydande industri, där den största arbetsgivaren är koncernen Tetra Pak.