Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med golvslipning i Västerås

Att slipa om sitt gamla golv är ett prisvärt alternativ jämfört med att köpa ett helt nytt golv. Resultatet av en professionell golvslipning blir oftast väldigt bra och man har då sparat mycket pengar. Man använder en speciell golvslipmaskin när golvet slipas och hur mycket man kan slipa bestäms av tjockleken på golvet.  Ett normalt parkettgolv på ca 14 mm brukar kunna slipas ungefär 4 gånger. Det är också viktigt att ytbehandla golvet på rätt sätt efter slipning med lack eller olja. Vanliga jobb är slipning, betsning,lackning av diverse olika trägolv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 622 förfrågningar i Maj 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Aros stads golv AB

Adress: Wijkmansgatan 7A, VÄSTERÅS
Telefon:

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Mälarstrandens Utvecklings AB

Adress: Box 1088, VÄSTERÅS
Telefon: 086236800

Medlem av Sveriges Byggindustrier

SVETAK Svealandstak AB

Adress: Friledningsgatan 4, VÄSTERÅS
Telefon: 021811000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Golvslipning

  Slipning och lackning av ekparkett. 18 kvm

  Västerås
 • Golvslipning

  Slipning av parkettgolv 5 +5 4+4 m då parkettgolvet har blivit så slitet och d börjar spricka , trodde det var tarkett men e parkettgolv ej fiskbensparkett men e 6 cm bred ca o 30 cm längden ca. Äger lägenheten så måste fixa sånt själv och då bättre att ta in en som kan det för har ej kunskap att göra det själv!

  Västerås
 • Golvslipning

  Vi behöver slipa och lacka golfen i vårt vardagsrum, kök och gillestuga.

  Västerås
 • Golvslipning

  Vi vill ha hjälp att slipa & pigmentera en parkett från 60-talet som blivit mörk & gulaktig i tonen. Det är ett vardagsrum & ett sovrum ca 35 kvm Holländskt mönster (är vad jag läst mig till att det är) Ev kan mindre bitar fattas. Vi kommer att få tillgång till huset i början av mars och skulle helst vilja ha golvet klart till mitten av mars.

  Västerås
 • Golvslipning

  Parketgolv i vardagsrummet på 25kvm behöver slipas. Det finns sprickor i golvet så nån borde titta på det för att se om det är värt att slipa.

  Västerås
 • Golvslipning

  Yta 4 kvm . Ojämt stengolv som måste antingen slipas ner eller gjuta om en del i köket så att det blir jämt så trägolv kan läggas över stengolvet.

  Västerås
 • Golvslipning

  Repor har kommit under flytt på några platser av parkett golvet.

  Västerås

Kommuninformation

Västerås kommun är belägen i Västmanland ca 7 mil från Stockholm. Det är en stor kommun med ca 134600 invånare. Västerås är en av Sveriges äldsta städer då staden grundades redan år 990. Terrängen består mestadels av jordbruksbygd och klart dominerande inom näringslivet är ABB som är den största arbetsgivaren i kommunen. Det finns även mycket grafiska samt dataföretag.