Register

GRATIS TJÄNST

Golvslipning i Göteborg

Att slipa om sitt gamla golv är ett prisvärt alternativ jämfört med att köpa ett helt nytt golv. Resultatet av en professionell golvslipning blir oftast väldigt bra och man har då sparat mycket pengar. Man använder en speciell golvslipmaskin när golvet slipas och hur mycket man kan slipa bestäms av tjockleken på golvet.  Ett normalt parkettgolv på ca 14 mm brukar kunna slipas ungefär 4 gånger. Det är också viktigt att ytbehandla golvet på rätt sätt efter slipning med lack eller olja. Vanliga jobb är slipning, betsning,lackning av diverse olika trägolv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     650 förfrågningar i Oktober 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

SEFA Fastighets AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

SEFA Betongentreprenad AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

RGG Entreprenad AB

Adress: Västergatan 20, GÖTEBORG
Telefon: 031822100

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Golvslipning

  Brädgolv som behöver slipas och lackas på 20 kvm Plastgolv på 12 kvm som behöver avlägsnas för att sedan slipas och lackas

  Göteborg
 • Golvslipning

  Slipning och lack eller oljebhandling av parkettgolv c:a 20 kvm. Parketten är den ursprungliga i en lägenhet byggd på 1950-talet

  Göteborg
 • Golvslipning

  Jag vill ljusa upp mitt trägolv med vitpigmenterad lack, vitvax eller vitolja. Jag har ekparkett och det gäller en yta på ca 50-60 kvm.

  Göteborg
 • Golvslipning

  Hej, jag har fått repor i mitt golv efter sängen som har stått där. Reporna är djupa men tar inte upp jättemycket yta. Jag undrar vad man kan göra åt detta?

  Göteborg
 • Golvslipning

  Ett trägolv med märken efter tappade föremål en del djupa märken, vill ha det tillsnyggat.

  Göteborg
 • Golvslipning

  Slipning av ca:45kvm furugolv org. 1915. lagning där kakelugnar har stått,samt järnrör som sticker upp till gamla element pluss en stor tröskel.

  Göteborg
 • Golvslipning

  Hej! Vi behöver hjälp med golvslipning och lack eller vaxning som efterbehandling i vårt vardagsrum. 40m² ganska slitet golv med flera skador.

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.