Register

GRATIS TJÄNST

Golvslipning i Uppsala

Att slipa om sitt gamla golv är ett prisvärt alternativ jämfört med att köpa ett helt nytt golv. Resultatet av en professionell golvslipning blir oftast väldigt bra och man har då sparat mycket pengar. Man använder en speciell golvslipmaskin när golvet slipas och hur mycket man kan slipa bestäms av tjockleken på golvet.  Ett normalt parkettgolv på ca 14 mm brukar kunna slipas ungefär 4 gånger. Det är också viktigt att ytbehandla golvet på rätt sätt efter slipning med lack eller olja. Vanliga jobb är slipning, betsning,lackning av diverse olika trägolv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Huurre Panel AB

Adress: Box 15005, UPPSALA
Telefon: 0187805100

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Mälarmontören i Uppland AB

Adress: Lidnersgatan 8, UPPSALA
Telefon: 018322880

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Uppsala Golv & Badrum AB

Adress: Box 2057, UPPSALA
Telefon: 018101640

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Golvslipning

  Vit trägolv furu. Jag fixar material. Endast utförande av arbete av ett proffs behövs.

  Uppsala
 • Golvslipning

  Jag skulle vilja ha hjälp med att slipa ett betonggolv i vår farstu som är 8kvm. Är det något ni har möjlighet att göra?Adressen är Melodigränd 1 i Björklinge utanför Uppsala.

  Uppsala
 • Golvslipning

  Lagning av en liten fuktskada på ett parkettgolv.

  Uppsala
 • Golvslipning

  Gammalt parkettgolv vardagsrummet är mycket sliten. Jag skulle vilja att du kommer och utvärderar om det går att slippa och ge ett prisoffert. Ca 20 kvm.

  Uppsala
 • Golvslipning

  Har ett köksgolv på ca 7. 5 kvm i trä som är målat med färg. Vill ha hjälp med att få bort färgen och färdigställa trägolvet under. Beroende på skick av golvet under kan vi tänka oss olika typer av finish på golvet men har tyvärr svårt att ta ställning till det just nu men hoppas att det kan lösas allt eftersom baserat på era rekommendationer.

  Uppsala
 • Golvslipning

  I would like to renovate our parquet floor in our living room in an apartment. The size of it is 20sqm. The floor has no significant damages, except regular wear and tear, and it has losen up in some areas.

  Uppsala
 • Golvslipning

  Hej, Vi har ett slitet trägolv (troligen Kährs, Ask, ca 20 år gammalt) i allrum och hall som vi skulle vilja slipa om + ytbehandla ( lack eller olja i samråd med er). Yta cirka 52 kvadratmeter. Tacksam för prisuppgift/offert/kontakt.

  Uppsala

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.