Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med golvslipning i Uppsala

Att slipa om sitt gamla golv är ett prisvärt alternativ jämfört med att köpa ett helt nytt golv. Resultatet av en professionell golvslipning blir oftast väldigt bra och man har då sparat mycket pengar. Man använder en speciell golvslipmaskin när golvet slipas och hur mycket man kan slipa bestäms av tjockleken på golvet.  Ett normalt parkettgolv på ca 14 mm brukar kunna slipas ungefär 4 gånger. Det är också viktigt att ytbehandla golvet på rätt sätt efter slipning med lack eller olja. Vanliga jobb är slipning, betsning,lackning av diverse olika trägolv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Huurre Panel AB

Adress: Box 15005, UPPSALA
Telefon: 0187805100

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Mälarmontören i Uppland AB

Adress: Lidnersgatan 8, UPPSALA
Telefon: 018322880

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Uppsala Golv & Badrum AB

Adress: Box 2057, UPPSALA
Telefon: 018101640

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Golvslipning

  Jag vill slipa mina trägolv i kök och hall. I köket är det ganska smala plankor med en del mellanrum som behöver fyllas upp eller på annat sätt justeras. I hallet är det bredare plankor men även där finns mellanrum.

  Uppsala
 • Golvslipning

  Slipning av golvyta på c:a 65 kvm gammalt parkettgolv i villa från 1946

  Uppsala
 • Golvslipning

  Gammal sliten parkett 20 kvm som behöver slipas och behandlas. Om detta inte går, så önskas rivning av golvet och nyläggning av parkett alt. laminat.

  Uppsala
 • Golvslipning

  Slipning av gammalt furugolv plankor med limade stavar, ca 20 mm tjocka. Från 40-talet i en bostadsrätt på Luthagen. 1 golv i sovrummet ca 16 m2 1 golv i hallen ca 5 m2 Golven är idag lackade.

  Uppsala
 • Golvslipning

  Jag har en betongplatta runt min pool som behöver slipas innan vi ska lägga klinkers.

  Uppsala
 • Golvslipning

  Hej! Jag har en fråga vad det skulle kosta med golvslipning och behandling med pigmenterad hårdvaxolja för vår bostad, ca 65 kvm. Vi har idag ett parkettgolv som går i gula toner men vi vill göra det ljust vitt, med hjälp av pigmenterad hårdvaxolja.

  Uppsala
 • Golvslipning

  Gammalt parkett golv, ek, trestav , ca 20m2. Säkert sedan 60-70talet om inte äldre. Önskar slipning och efterbehandling för en ljusare nyans.

  Uppsala

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.