Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med golvslipning i Malmö

Att slipa om sitt gamla golv är ett prisvärt alternativ jämfört med att köpa ett helt nytt golv. Resultatet av en professionell golvslipning blir oftast väldigt bra och man har då sparat mycket pengar. Man använder en speciell golvslipmaskin när golvet slipas och hur mycket man kan slipa bestäms av tjockleken på golvet.  Ett normalt parkettgolv på ca 14 mm brukar kunna slipas ungefär 4 gånger. Det är också viktigt att ytbehandla golvet på rätt sätt efter slipning med lack eller olja. Vanliga jobb är slipning, betsning,lackning av diverse olika trägolv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 811 förfrågningar i April 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Golvslipning

  Golvet i min lägenhet behöver slipas. Ena rummet har fiskbensparkett och det andra rummet har gamla träplankor. 40 m2 behöver slipas totalt.

  Malmö
 • Golvslipning

  Ett skeppsgolv med svart list mellan som behövs slipas. Det är en yta på ca 20kvm, i kök och hall.

  Malmö
 • Golvslipning

  Hej, Jag har ett orginal ek parkettte golv i vardagsrum och sovrum som jag skulle vlja få slipat och betsat ljust. 5x4m och 2,5x3m

  Malmö
 • Golvslipning

  Hejsan! Jag har precis köpt lägenhet och såg att parkettgolvet var trasigt i sovrummet och drog upp det och hittade ett gammalt fiskbensparkett som jag misstänker är genomgående på 50-60kvm2. Min fråga är vad det skulle kosta att slipa och iordningställa fiskbensparkett.

  Malmö
 • Golvslipning

  Cirka 18 kvm skeppsgolv i hall och kök. Svart list mellan brädorna.

  Malmö
 • Golvslipning

  Vi ska flytta in i en hyresrätt och behöver någon som kan slipa och lacka golven, fiskbensparkett. Eftersom det är en hyresrätt letar vi inte efter något fancy, utan en enkel slipning och traditionell lack för ett bra pris. Det rör sig om ca 60 kvadratmeter, tre och ett halvt rum.

  Malmö
 • Golvslipning

  Slipning av parkett i tv rummet i lägenhet på 59 km2 . Lägenheten är på vån 2

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.