Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med golvslipning i Malmö

Att slipa om sitt gamla golv är ett prisvärt alternativ jämfört med att köpa ett helt nytt golv. Resultatet av en professionell golvslipning blir oftast väldigt bra och man har då sparat mycket pengar. Man använder en speciell golvslipmaskin när golvet slipas och hur mycket man kan slipa bestäms av tjockleken på golvet.  Ett normalt parkettgolv på ca 14 mm brukar kunna slipas ungefär 4 gånger. Det är också viktigt att ytbehandla golvet på rätt sätt efter slipning med lack eller olja. Vanliga jobb är slipning, betsning,lackning av diverse olika trägolv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 026 förfrågningar i Juni 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Golvslipning

  Önskar slipning av köksgolv. Yta ca 380 x 300 cm

  Malmö
 • Golvslipning

  Två golv i stavparkett, troligtvis original från 1954, som behöver slipas och ett litet parti som behöver lagas (ca 40 stavar). Total storlek är ca 25 kvm. Över golvet i hallen har det legat en plastmatta som varit fastlimmad, därav också ett skikt med hårt lim.

  Malmö
 • Golvslipning

  Lagning och slipning av parkettgolv.

  Malmö
 • Golvslipning

  Hej! Jag har flyttat in i en lägenhet i centrala Malmö som har fiskbensparkett i vardagsrummet. Golv-arean är ca 22 kvm.

  Malmö
 • Golvslipning

  Slipa mitt Ekgolv ljust. Är idag mer gult. Vill gärna ha det åt de vita hållet .

  Malmö
 • Golvslipning

  Slipning av hela huset på ca 75 m2. Hela huset är 90m2, men badrum, grovkök och klädkammare ska inte slipas. Har svårt att uppskatta exakt yta då jag inte flyttat in ännu.

  Malmö
 • Golvslipning

  Hej Vi skulle vilja slipa och lack om vår parker på andra våningen. De är 50 kvm och det är en liten del som ska repareras innan slipning. Vi vill börja detta den 3/8.

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.