Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med golvslipning i Lund

Att slipa om sitt gamla golv är ett prisvärt alternativ jämfört med att köpa ett helt nytt golv. Resultatet av en professionell golvslipning blir oftast väldigt bra och man har då sparat mycket pengar. Man använder en speciell golvslipmaskin när golvet slipas och hur mycket man kan slipa bestäms av tjockleken på golvet.  Ett normalt parkettgolv på ca 14 mm brukar kunna slipas ungefär 4 gånger. Det är också viktigt att ytbehandla golvet på rätt sätt efter slipning med lack eller olja. Vanliga jobb är slipning, betsning,lackning av diverse olika trägolv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 214 förfrågningar i Februari 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

IKANO Bostaden AB

Adress: Sölvegatan 41, LUND
Telefon: 038359000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Veidekke Sverige AB

Adress: Kalkstensvägen 2, LUND
Telefon: 046199400

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Golvslipning

  We would like to sand and oil floors in our new apartment before we move in. The apartment is 80. 5 kvm, which means around 70 kvm to sand. It's ekparkett in the whole apartment, except the bathroom.

  Lund
 • Golvslipning

  Slipning av målat trägolv till trärent. Osäker på om golvet kan slipas direkt eller om färgen måste hyvlas bort först. Ca 10 kvm i lägenhet i Lund

  Lund
 • Golvslipning

  Parkettslipning av ca 55-60 kvm. Lack

  Lund
 • Golvslipning

  Jag vill gärna ha en offert på slipning av original ekparkett i en lägenhet från -60 talet. Ytan är ca. 25m2 och behöver lappas lite på något ställe då det förekommer små hack.

  Lund
 • Golvslipning

  Golvslipning lägenhet i Lund, ca 22kvm. Ekparkett.

  Lund
 • Golvslipning

  Vårt köksgolv som är av ekparkett (ca 21kvm) har blivit repigt och solblekt och vi skulle därför vilja få det slipat och behandlat.

  Lund
 • Golvslipning

  Har ett ekgolv på ca 40 kvadrat, uppdelat i två rum, som jag vill slipa och vitbetsa/vitlackera eller lasera, för att få fram en mycket ljus träfärg som går aningen åt de vita hållet. Arbetet behöver utföras mellan den 7:e och 9:e Augusti.

  Lund

Kommuninformation

Lund kommun ligger i Skåne och har ca 107300 invånare. Centralorten Lund präglas till stor del av universitetet, som ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Kommunen har en stor och betydande industri, där den största arbetsgivaren är koncernen Tetra Pak.