Register

GRATIS TJÄNST

Offerter på avfuktning i Stockholm

Behov av avfuktning kan förekomma av många olika anledningar, de vanligaste är efter fuktskador och då används en så kallad kondensavfuktare som suger in fuktig luft som kondenseras på en kylslinga och vattnet fångas upp i ett uppsamlingskärl. En annat vanligt behov av avfuktare är för att avfukta krypgrunder, då använder man en sorptionsavfuktare som skapar ett undertryck i utrymmet för att undvika dålig lukt som det annars lätt blir i en krypgrund.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     650 förfrågningar i Oktober 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Fuktskador / Avfuktning

  Hej Har har haft läckage från avloppet under huset ( från 1946 med betongplatta) under en längre tid vilket orsakat fuktskada med dålig lukt fuktfläckar på vägg i rum angränsade till toalett som där avloppet läckt. Nu är skadorna åtgärdade med relining av avloppsrören och det återstår att fixa rummet ca 9 kvm . Osäkert hur mycket som behöver rivas bort av golvet (nu oisolerad betongplatta, isolerande matta och uppreglat träspont, masonit och sen laminatgolv.

  Stockholm
 • Fuktskador / Avfuktning

  Hej! Vi vill ha någon som kommer och tittar på en fuktskada och ger en offert på vad det kan kosta att lappa golvet.

  Stockholm
 • Fuktskador / Avfuktning

  Konstig lukt i en garderob i lägenhet som ligger med vägg emot badrummet. Beskrivning av lukten:källarlukt.

  Stockholm
 • Fuktskador / Avfuktning

  Vi har ett problem med toalettens dörrkarm. I botten är träet skadat (på grund av mögel - vi behandlar det nu med antimögelspray). Dörrkarmen behöver fyllas i och skyddas mot ytterligare skador.

  Stockholm
 • Fuktskador / Avfuktning

  Den 1 februari 2022 upptäckte jag ett vattenläckage under diskbänken på avloppsslangen från diskmaskinen när den var igång. Bottenbrädan av utrymmet under diskbänken upptäcktes vara blött som följd av läckaget och efter närmare undersökning med mobilkameran visades det att utrymmet mellan bottenbrädan och golvet, alltså under själva utrymmet under diskbänken, hade drabbats av svartmögel och fuktskador i form av att själva golvet hade buktat upp rejält. Vi har gjort en fuktmätning och har ett fuktprotokoll att utgå ifrån vid rivning av kök samt avfuktning.

  Stockholm
 • Fuktskador / Avfuktning

  Har tagit bort träpanel i gillestuga och misstänker fukt i en av väggarna. Vill få det undersökt innan jag lägger puts på.

  Stockholm
 • Fuktskador / Avfuktning

  Det har legat vatten under kylskåp på parkett. behöver ses och komma med offert. Detta är ett försäkringsärende hos folksam.

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.