Register

GRATIS TJÄNST

Offerter på avfuktning i Linköping

Behov av avfuktning kan förekomma av många olika anledningar, de vanligaste är efter fuktskador och då används en så kallad kondensavfuktare som suger in fuktig luft som kondenseras på en kylslinga och vattnet fångas upp i ett uppsamlingskärl. En annat vanligt behov av avfuktare är för att avfukta krypgrunder, då använder man en sorptionsavfuktare som skapar ett undertryck i utrymmet för att undvika dålig lukt som det annars lätt blir i en krypgrund.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

TLM Ställningar AB

Adress: N Oskarsgatan 41, LINKÖPING
Telefon: 013356400

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Stånga Clean AB

Adress: Ulvåsavägen 12, LINKÖPING
Telefon: 013120434

Medlem av Sveriges Byggindustrier

RGB i Linköping AB

Adress: Jägarvallsvägen 6, LINKÖPING
Telefon: 013213910

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Fuktskador / Avfuktning

  Koppla ner och flytta diskmaskin WD 6C för storkök vikt 112kg ca 8 m inkl. 2 större bänkar för att frilägga golv. Tungt plastgolv skall rivas och betongytan torkas för ny plast- Frånkoppla, tömma flytta diskmaskin WD-6C, 112 kg ca 10 m inkl 2 bänkar ca 8 m där maskinen skall driftsättas provisoriskt för att torka ut och rengöra förstört plastgolv där maskinen nu står.

  Linköping
 • Fuktskador / Avfuktning

  Hej, vi har tagit bort tapeter i vårt vardagsrum och en stor bit av väggen har kommit av. Det har tidigare skett en vattenskada i den delen av huset och vi behöver därför en professionell som kan titta på den för att utvärdera hur stor skadan är. Mvh.

  Linköping
 • Fuktskador / Avfuktning

  Har fuktskada i sov rummet som jag behöver fixa!

  Linköping
 • Fuktskador / Avfuktning

  Bor i radhus/villa. Har en vattenskada i golv/vägg i ett pannrum och angränsande badrum/vardagsrum som först behöver friläggas för att göra en fuktmätning av anticimex (de har redan gjort en mätning och föreslagit åtgärder,jag kan mejla dokumentation). Efter fuktmätning behöver jag hjälp med att återställa utrymmena

  Linköping
 • Fuktskador / Avfuktning

  Fukt/läckage källare villa

  Linköping
 • Fuktskador / Avfuktning

  Hej, Jag behöver hjälp med att installera en badrumsfläkt. Söker en modell som är fuktstyrd. Nuvarande ventilationstrumma behöver även ses över då det rasar ned skräp samt droppar vatten (kondens?).

  Linköping

Mer information om

Kommuninformation

Linköping är Sveriges femte största kommun med ca 142000 invånare. Modern livsmedelsindustri samt högteknologisk forskning och utveckling är viktiga profilområden för Linköping. Viktigt för kommunen är samarbetet mellan näringslivet och universitetet.