Register

GRATIS TJÄNST

Offerter på avfuktning i Malmö

Behov av avfuktning kan förekomma av många olika anledningar, de vanligaste är efter fuktskador och då används en så kallad kondensavfuktare som suger in fuktig luft som kondenseras på en kylslinga och vattnet fångas upp i ett uppsamlingskärl. En annat vanligt behov av avfuktare är för att avfukta krypgrunder, då använder man en sorptionsavfuktare som skapar ett undertryck i utrymmet för att undvika dålig lukt som det annars lätt blir i en krypgrund.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 247 förfrågningar i November 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Fuktskador / Avfuktning

  Hej, vi har ett källarrum som blir fuktigt & behöver ventilation. Misstänker att det behöver sättas in någon form av luftventil i ytterväggen men behöver råd omkring detta. Kostnad & tidshorisont?

  Malmö
 • Fuktskador / Avfuktning

  Det har varit en läcka uppe i tacket som har läckt ner till badrummet

  Malmö
 • Fuktskador / Avfuktning

  Fuktskada i 2 lägenheter på samma våning, varav en vid kyl/frys och den andra i en hörna där det är lätt att komma till. Fukt i vägg och tak, inträngd från ytterfasaden och/eller från terrass ovanför. Demontering/montering av kyl och frys.

  Malmö
 • Fuktskador / Avfuktning

  Hej, Jag behöver hjälp att åtgärda en fuktskada i en köksvägg/tak. Anticimex har besiktigat och misstänker att fukt tränger in utifrån pga slitna fogar i tegelfasaden och eventuellt från någon läcka från trallen/plåten från balkongen ovanför. Jag behöver hantverkshjälp med att titta på fasaden, undersöka plåten/trallen på balkongen ovanför samt ta bort fulten inne i taket och väggen inne i lägenheten.

  Malmö
 • Fuktskador / Avfuktning

  Det finns mycket fuktighet i väggarna i källaren. Det här är ett studenthem och källaren fungerar som ett studierum. Färgen håller på att komma ur en del av väggen, som ser ut som den blir fuktigare och fuktigare.

  Malmö
 • Fuktskador / Avfuktning

  Hej Har haft två flak med öl under Arnhem som har läckt. Der var mögel på kartongerna och derfor tänker vi det er bra at avfukta och evt. Bytta ut golvet der skadan är.

  Malmö
 • Fuktskador / Avfuktning

  Fukt i väggar både bottenvåning och övervåning

  Malmö

Mer information om

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.