Register

GRATIS TJÄNST

Offerter på avfuktning i Norrköping

Behov av avfuktning kan förekomma av många olika anledningar, de vanligaste är efter fuktskador och då används en så kallad kondensavfuktare som suger in fuktig luft som kondenseras på en kylslinga och vattnet fångas upp i ett uppsamlingskärl. En annat vanligt behov av avfuktare är för att avfukta krypgrunder, då använder man en sorptionsavfuktare som skapar ett undertryck i utrymmet för att undvika dålig lukt som det annars lätt blir i en krypgrund.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Max Byggställningar

Adress: Järstad Östra Stenby, Vikbolandet
Telefon: 0705466670
Vi är ett byggställningsföretag.Har varit i branchen sedan 1988.

Susanne Dillqvist Städ AB

Adress: Butängsgatan 16, NORRKÖPING
Telefon: 0705331955

Medlem av Sveriges Byggindustrier

MR´s Städ

Adress: Väsbyvägen 2, NORRKÖPING
Telefon: 0732003867

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Fuktskador / Avfuktning

  Byta avfuktare , Har idag en Woods befintlig på plats. Dags att byta . Önskar enbart byte av tex woods + installation på befintlig plats i krypgrund

  Norrköping
 • Fuktskador / Avfuktning

  Vi har fått en fuktskada i köket på vårt gamla hus från 1857. Det ser ut att vara mögel på både vägg och golv som behöver återställas, därefter kommer vi vilja installera ett nytt kök.

  Norrköping
 • Fuktskador / Avfuktning

  Murning och tätning av källargolv

  Norrköping
 • Fuktskador / Avfuktning

  Vi har en avfuktare i vår krypgrund som vi vill ha hjälp att serva ( byta filter och ev annan service som brukar göras). Avfuktaren är av märket munters. Jag önskar bli kontaktad via Mail i en första kontakt, Vi bor i Skärblacka

  Norrköping
 • Fuktskador / Avfuktning

  Utbyte av Woodsavfuktare krypgrund ca 15 år . Önskar prisuppgift om byte till ny woodsavfuktare med installation . Installerad med slang och display för temp/fukthalt i tvättstuga.

  Norrköping
 • Fuktskador / Avfuktning

  Vår kyl har droppat ett tag, fukten har letat sig ner under fuktskyddet och det är en mörk (mögel?)fläck under det. Vi behöver få bort fukten och byta golvet i köket. Troligtvis även tapetsera om en liten liten bit av väggen vid kylskåpet.

  Norrköping
 • Fuktskador / Avfuktning

  Vid besiktning framkom att det är fukt i isoleringen under golven. Huset står på betongplatta på mark med isolering över och därefter kommer golvet. Enligt besiktningen:

  Norrköping

Mer information om

Kommuninformation

Norrköping kommun är belägen i Östergötland och är en av Sveriges största kommuner med ca 128000 invånare. Det finns skärgård och mycket sjöar samt barrskog i området. Näringslivet är brett spektrum av branscher men den största är industrinäringen.