Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med fuktskador och avfuktning

Behov av avfuktning kan förekomma av många olika anledningar, de vanligaste är efter fuktskador och då används en så kallad kondensavfuktare som suger in fuktig luft som kondenseras på en kylslinga och vattnet fångas upp i ett uppsamlingskärl. En annat vanligt behov av avfuktare är för att avfukta krypgrunder, då använder man en sorptionsavfuktare som skapar ett undertryck i utrymmet för att undvika dålig lukt som det annars lätt blir i en krypgrund.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 823 förfrågningar i September 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Fuktskador / Avfuktning - välj stad

Några utvalda företag

EBS Enköpings Bygg & Sanering AB

Adress: Kingsängens Gård, UPPSALA
Telefon: 017139490
Infra Bygg AB och EBS Enköpings Bygg & Sanering AB gick 2009 ihop och bildade Infra EBS Bygg AB. Båda företagen har varit aktiva i Uppsala och närliggande områden i minst 10 år. Företagets verksamhet kretsar kring entreprenad inom bygg, bland annat inom renovering, om- och tillbyggnation och nyproduktion.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Svensk Kvalitetssanering AB

Adress: Oskarsvägen 38, ÖREBRO
Telefon: 019323132

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Södertörns Ventilationsrengöring och Sanering AB

Adress: Box 19, HANINGE
Telefon: 087777018

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Åhlin Bygg & Fukt AB

Adress: Box 7106, SUNDBYBERG
Telefon: 0702458400

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Fuktskador / Avfuktning

  I första hand lämna en offert på återställande av skador efter översvämning i källarvåning så att jag kan lämna den till försäkringsbolaget. I andra hand återställa skadorna senare.

  Sandviken
 • Fuktskador / Avfuktning

  Det gäller entrén halldel som är fuktskadad, hur långt gått det vet jag ej men syns i taket o vägg, försäkringsbolaget vill ha in en offert samt foto på skadorna.

  Lindesberg
 • Fuktskador / Avfuktning

  Fått fuktskador vid balkongdörr inne. (folksam kontaktat ersätt. 20. 000) vill även hatätning utsida balkong och nytt "golv"balkong.

  Helsingborg
 • Fuktskador / Avfuktning

  Vi har en avfuktare i vår krypgrund som vi vill ha hjälp att serva ( byta filter och ev annan service som brukar göras). Avfuktaren är av märket munters. Jag önskar bli kontaktad via Mail i en första kontakt, Vi bor i Skärblacka

  Norrköping
 • Fuktskador / Avfuktning

  Hej ! Vi behöver få hjälp med installation av en avfuktare som vi har redan köpt i krypgrunden av ett hus på 150 kvm. Hjälp med att isolera väggarna och installera avfuktaren.

  Göteborg
 • Fuktskador / Avfuktning

  Hejsan, jag söker kontakt med er på mina föräldrars vägnar. De har fått en fuktskada som orsakats av en läckande kyl. Denna skada har anmälts till Folksam och behöver därför åtgärdas och återställas.

  Örebro
 • Fuktskador / Avfuktning

  Hej, vi har ett källarrum som blir fuktigt & behöver ventilation. Misstänker att det behöver sättas in någon form av luftventil i ytterväggen men behöver råd omkring detta. Kostnad & tidshorisont?

  Malmö

Mer information om