Register

GRATIS TJÄNST

Hitta en besiktningsman för badrummet

När man renoverat sitt badrum kan det vara smart att låta en besiktningsman titta på arbetet som är utfört. Det finns en del krav som skall vara uppfyllda i form av olika branschregler. Om man renoverat sitt badrum själv och sedan får en fuktskada så kommer försäkringsbolaget att vilja se dokumentation på att arbetet med badrummet är gjort på ett fackmannamässigt sätt.  Saker som är viktiga och som en besiktningsman bland annat tittar på i ett badrum är: godkänt fall mot golvbrunn, kaklingen är korrekt utförd, kontroll av tröskelhöjd, kranar och blandare fungerar som de ska. Det är egentligen inga svåra saker att kontrollera men det kan som sagt ändå vara värt det då försäkringsbolagen kräver rätt dokument.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 034 förfrågningar i Juli 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Senast inkomna jobb

 • Besiktningsman

  Har mellan 93-96% fuktighet i min krypgrund (fritidshus). Behöver få detta besiktigad (orsak samt åtgårdsförslag) förutom installation av sorptionsavfuktare och sanering inkl länspumpning av stående vatten i en del av krypgrunden. Huset byggt 1967, tillbyggt 2016-17 (denna del byggd på plintar och f n ej besiktningsbar då fd ägaren satt steniplattor runtom och utan att installera inspektionslucka).

  Värmdö
 • Besiktningsman

  Jag överväger köp av ett fritidshus i Järrestad. Visning är den 16/8. Och efter det tar jag beslut om ev.

  Simrishamn
 • Besiktningsman

  Bor i en bostadsrätt där det finns misstanke om fuktskada. Försäkringen ville att föreningen skulle boka in besiktningsman och sedan skicka protokollet till försäkringen

  Göteborg
 • Besiktningsman

  En medlem i föreningen har misstänkt fuktskada i badrummet. Vi behöver få det besiktigat och ett protokoll upprättat till försäkringsbolaget.

  Göteborg
 • Besiktningsman

  Hej vi har fått våran källare i ordning gjord men resultatet blev ingen vidare. så nu skulle vi behöva en besiktning av den.

  Nyköping
 • Besiktningsman

  Vi behöver 5-års garanti besiktning för BRF-radhus i Malmö. Vi har 4 huskroppar med totalt 19 radhus. 14 radhus är 116kvm och 5st är på 140kvm.

  Malmö
 • Besiktningsman

  Hej, jag har ett hus i Eskilstuna. Propparna har plombersts då inte elen vart påslagna på ca 2år. Elen behöver besiktas innan elen får slås på.

  Eskilstuna

Mer information om