Register

GRATIS TJÄNST

Hitta en besiktningsman för badrummet

När man renoverat sitt badrum kan det vara smart att låta en besiktningsman titta på arbetet som är utfört. Det finns en del krav som skall vara uppfyllda i form av olika branschregler. Om man renoverat sitt badrum själv och sedan får en fuktskada så kommer försäkringsbolaget att vilja se dokumentation på att arbetet med badrummet är gjort på ett fackmannamässigt sätt.  Saker som är viktiga och som en besiktningsman bland annat tittar på i ett badrum är: godkänt fall mot golvbrunn, kaklingen är korrekt utförd, kontroll av tröskelhöjd, kranar och blandare fungerar som de ska. Det är egentligen inga svåra saker att kontrollera men det kan som sagt ändå vara värt det då försäkringsbolagen kräver rätt dokument.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i Oktober 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Senast inkomna jobb

 • Besiktningsman

  Har ett badrum i bostadsrätt som fungerar som fritidslägenhet, som vi renoverade med nya ytskikt år 2017. Denna behöver besiktigas enligt föreningens stadgar. Våtutrymmet är ca 2 m2 och inrymmer toalett, handfat, dusch, värmegolv samt varmvattensberedare.

  Uddevalla
 • Besiktningsman

  Önskar få en besiktning av våra 2 tak på två byggnader. Bostadshus 1 1/2 planhus med 45-graders vinkel. Betongpannor.

  Trollhättan
 • Besiktningsman

  Jag har haft en firma som har byggt om mitt badrum och färdigställt det inkl kakel ytskickt. Efter en tid har fyra kakelplattor i en förnsterinfattning spruckit . Byggfirman hävdar att det är fel på kaklet och kakelfirman att det är fel på utfört arbete .

  Göteborg
 • Besiktningsman

  Behöver en besiktning på utförd takjobb. Nytt tak (stående fals)har lagts på befintlig papp. Vill försäkra mig om att allt är korrekt utförd samt om något behöver åtgärdas. .

  Linköping
 • Besiktningsman

  Föreningen Ramviks folketshus i Ramvik behöver en besiktningsman för ett takläggningsarbete som snart är färdigt. Boverket behöver ett protokoll från en certifierad besiktningsman på detta arbete. Takläggningen avser nytt papptak ca 800 kvm

  Härnösand
 • Besiktningsman

  Jag har en dränering som inte fungerar och har reklamerats. (vatten under källargolvet, har borrat två provhål) De kommer göra om jobbet i Januari till Februari beroende på iväder. Jag kommer gräva upp en hål för att kunna inspektera dräneringen för att lista ut exakt åtgärd som E ska göra.

  Karlstad
 • Besiktningsman

  Jag har en dränering som inte fungerar och har reklamerats. (vatten under källargolvet, har borrat två provhål) De kommer göra om jobbet i Januari till Februari beroende på väder. Jag kommer gräva upp en hål för att kunna inspektera dräneringen för att lista ut exakt åtgärd som E ska göra.

  Karlstad

Mer information om