Register

GRATIS TJÄNST

Hitta en besiktningsman för badrummet

När man renoverat sitt badrum kan det vara smart att låta en besiktningsman titta på arbetet som är utfört. Det finns en del krav som skall vara uppfyllda i form av olika branschregler. Om man renoverat sitt badrum själv och sedan får en fuktskada så kommer försäkringsbolaget att vilja se dokumentation på att arbetet med badrummet är gjort på ett fackmannamässigt sätt.  Saker som är viktiga och som en besiktningsman bland annat tittar på i ett badrum är: godkänt fall mot golvbrunn, kaklingen är korrekt utförd, kontroll av tröskelhöjd, kranar och blandare fungerar som de ska. Det är egentligen inga svåra saker att kontrollera men det kan som sagt ändå vara värt det då försäkringsbolagen kräver rätt dokument.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 811 förfrågningar i April 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Senast inkomna jobb

 • Besiktningsman

  Fukt i källaren. Skulle vilja veta om fukten är endast i källaren eller i hela huset

  Storuman
 • Besiktningsman

  Renoverat en vind på en sommarstuga. Ute cirka 50kvm. Isolerad och byggt över med panel.

  Gotland
 • Besiktningsman

  Tänker köpa en liten industritomt på ca 2500 m2 med 1 fastighet på ca 100 m2 samt 2 små verkstäder. Behöver en som har erfarenhet av industritomter och gärna värdering. Mvh Torgny

  Eskilstuna
 • Besiktningsman

  Hej vi ska göra tvåårsbesiktning och energideklaration av en nybyggd villa på 168 kvm. Nu till sommaren. Kan du utföra detta?

  Gotland
 • Besiktningsman

  Köpte en lägenhet för 1,5 år sedan av en familjevän till mig som är hantverkare, och 2018 renoverade han om badrummet. Nu när jag vill sälja lägenheten finner jag inget våtrumsintyg, och vill därför besikta badrummet så att ett intyg finns till nästa köpare att badrummet är gjort fackmannamässigt. Bilder på renoveringen finns.

  Malmö
 • Besiktningsman

  Besiktiga synlig mögeltillväxt, status på stomme, husgrund, tak etc inför ev köp av hus. Behöver ske under visning av hus i Harplinge, onsdag 12/5 14. 30-15. 30

  Halmstad
 • Besiktningsman

  Besikta sekelskifteshus, gammal skola från 1918, vi vill även besikta och kontrollera avlopp och vatten.

  Norrtälje

Mer information om