Register

GRATIS TJÄNST

Hitta en besiktningsman för badrummet

När man renoverat sitt badrum kan det vara smart att låta en besiktningsman titta på arbetet som är utfört. Det finns en del krav som skall vara uppfyllda i form av olika branschregler. Om man renoverat sitt badrum själv och sedan får en fuktskada så kommer försäkringsbolaget att vilja se dokumentation på att arbetet med badrummet är gjort på ett fackmannamässigt sätt.  Saker som är viktiga och som en besiktningsman bland annat tittar på i ett badrum är: godkänt fall mot golvbrunn, kaklingen är korrekt utförd, kontroll av tröskelhöjd, kranar och blandare fungerar som de ska. Det är egentligen inga svåra saker att kontrollera men det kan som sagt ändå vara värt det då försäkringsbolagen kräver rätt dokument.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     961 förfrågningar i Maj 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Senast inkomna jobb

 • Besiktningsman

  Hyresvärd vill sälja till oss i föreningen Hyresfastigheten ligger på Skinnarviksringen 3 i Stockholm 10 lägenheter, med omgivande liten tomt

  Stockholm
 • Besiktningsman

  Slutbesiktning av fritidshus, 50 kvm, 1 badrum. Plintgrund. Önskemål om eftermiddag den 14 juni.

  Norrtälje
 • Besiktningsman

  Besiktning av fastighet 115kvm

  Norrtälje
 • Besiktningsman

  Överlåtelsebesiktning av dödsbo. Gärna även energideklaration om möjligt. Hus på 125kvm.

  Örnsköldsvik
 • Besiktningsman

  Uppdraget består utav av att göra en besiktning utav ett badrum där skada på kakel samt spacklade vägg uppstod ca 1/2år efter att en renovering utförts. Kakel, tätskikt och bruklager är blottat för vissuel bedömning. Jag står nu utan möjlighet till dusch och skulle gärna vilja ha en besiktningsmans bedömning utav skadan snarast.

  Norrköping
 • Besiktningsman

  Renovering villa sadeltak (150 kvadratmeter), läggning av underlagspapp (YEP2500), byte betongtakpannor (papp saknas sen tidigare), aktuell takbeläggning "10mm board" ersättas med 23mm råspontluckor, byte av hängrännor och stuprör. Två genomföringar finns i taket, en avloppsluftare och en "skorsten" med takfläkt för husventilation. Luftspalt mellan yttertak och underliggande asfaboard är 65mm.

  Botkyrka
 • Besiktningsman

  Hej. Detta gäller besiktning av tak på radhus. Är detta något Ni åtar er?

  Umeå

Mer information om