Register

GRATIS TJÄNST

Hitta en besiktningsman för badrummet

När man renoverat sitt badrum kan det vara smart att låta en besiktningsman titta på arbetet som är utfört. Det finns en del krav som skall vara uppfyllda i form av olika branschregler. Om man renoverat sitt badrum själv och sedan får en fuktskada så kommer försäkringsbolaget att vilja se dokumentation på att arbetet med badrummet är gjort på ett fackmannamässigt sätt.  Saker som är viktiga och som en besiktningsman bland annat tittar på i ett badrum är: godkänt fall mot golvbrunn, kaklingen är korrekt utförd, kontroll av tröskelhöjd, kranar och blandare fungerar som de ska. Det är egentligen inga svåra saker att kontrollera men det kan som sagt ändå vara värt det då försäkringsbolagen kräver rätt dokument.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Senast inkomna jobb

 • Besiktningsman

  Vi har ett hus byggt 1949 och behöver besikta balkongen. Den har inte används på många år och vi undrar helt enkelt vilket skick den är i. Räcker det att renovera den eller behöver den bytas ut?

  Lysekil
 • Besiktningsman

  Önskar göra en garantibesiktning av nybyggt hus (2-årsbesiktning). Det är ett enplanshus med boyta på 107 kvadratmeter + tillhörande carport/förråd.

  Bollebygd
 • Besiktningsman

  Potentiell mögel angrepp måste hittas Generell Åtgärds och tidsplan Tydlig kostnadsbild och tidsuppskattning

  Österåker
 • Besiktningsman

  Hi, I have bought an apartment and was informed that no 3rd party inspection was conducted as it's part of an association. However, I would like to do it anyway privately as I am worried about possible "hidden faults". The final contract and keys handover is planned for the 31st of January.

  Stockholm
 • Besiktningsman

  Jag och min fru är intresserade av att köpa en gård som vi skulle vilja få hjälp att besiktiga inför köpet. Gården består av en mangårdsbyggnad 194 kvm, gäststuga 75 kvm, och två ekonomibyggnader 225 respektive 120 kvm.

  Lindesberg
 • Besiktningsman

  Försäljning av hus Önskar besiktning av 2 familjshus 230 kvm ×2 samt inredd källare och oinredd vind Så fort som möjligt

  Lindesberg
 • Besiktningsman

  Hej, Som hyresvärd, vi ska besikta lägenhet efter hyresgästsförening klagomål. Det fans några brister som vi har åtgärdat. Nu behöver vi en besiktnings dokument som vi ska skicka till Hyresgästförening.

  Malmö

Mer information om