Register

GRATIS TJÄNST

Hitta en besiktningsman för badrummet

När man renoverat sitt badrum kan det vara smart att låta en besiktningsman titta på arbetet som är utfört. Det finns en del krav som skall vara uppfyllda i form av olika branschregler. Om man renoverat sitt badrum själv och sedan får en fuktskada så kommer försäkringsbolaget att vilja se dokumentation på att arbetet med badrummet är gjort på ett fackmannamässigt sätt.  Saker som är viktiga och som en besiktningsman bland annat tittar på i ett badrum är: godkänt fall mot golvbrunn, kaklingen är korrekt utförd, kontroll av tröskelhöjd, kranar och blandare fungerar som de ska. Det är egentligen inga svåra saker att kontrollera men det kan som sagt ändå vara värt det då försäkringsbolagen kräver rätt dokument.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i Mars 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Senast inkomna jobb

 • Besiktningsman

  Badrums besiktning av klinker och kakel

  Mjölby
 • Besiktningsman

  Hej, jag vill besikta 2 containrar på 20fot var, vad kostar de att besikta dem??Och en av dem kommer bli omgjord till isolerad

  Enköping
 • Besiktningsman

  Vi har byggt ut huvudbyggnaden av vårt hus med BYA ca 35 kvm. Byggnationen är enligt byggfirman nu klar och vi vill så snart som möjligt slutbesiktiga det som är gjort. Det finns ingen VVS/badrum att ta hänsyn till.

  Nykvarn
 • Besiktningsman

  Jag har intresse av att köpa ett hus som ska användas som fritidshus. Det säljs dock med friskrivningsklausul och jag önskar göra en överlåtelsebesiktning och en radonmätning.

  Stockholm
 • Besiktningsman

  Besiktning av villa/ fritidshus i Torekov

  Båstad
 • Besiktningsman

  Huset är en villa med tomt på 1121 kvadrat och boarea på 135 kvadrat. Huset är byggt 1929, och är ej i behov av renovering.

  Sundsvall
 • Besiktningsman

  Besiktning av 2-plansvilla. Vi är köpare

  Sundsvall

Mer information om