Register

GRATIS TJÄNST

Hitta en besiktningsman för badrummet

När man renoverat sitt badrum kan det vara smart att låta en besiktningsman titta på arbetet som är utfört. Det finns en del krav som skall vara uppfyllda i form av olika branschregler. Om man renoverat sitt badrum själv och sedan får en fuktskada så kommer försäkringsbolaget att vilja se dokumentation på att arbetet med badrummet är gjort på ett fackmannamässigt sätt.  Saker som är viktiga och som en besiktningsman bland annat tittar på i ett badrum är: godkänt fall mot golvbrunn, kaklingen är korrekt utförd, kontroll av tröskelhöjd, kranar och blandare fungerar som de ska. Det är egentligen inga svåra saker att kontrollera men det kan som sagt ändå vara värt det då försäkringsbolagen kräver rätt dokument.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     782 förfrågningar i December 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Senast inkomna jobb

 • Besiktningsman

  Hello, I have bought an apartment and the förening wants me to have a 'besiktningsman' approval before I remove a wall. I know that this one wall only is safe to remove, but I require a certificate to prove that I have checked this with a 'besiktningsman'. I live in Hägersten in Stockholm.

  Stockholm
 • Besiktningsman

  Besiktning av utfört takarbete ca 40 m2, bandtäckning av ca 6 m2 tak plus plåtning av skorsten.

  Älmhult
 • Besiktningsman

  Söker en besiktningsman för besiktning av nyrenoverat badrum

  Sundsvall
 • Besiktningsman

  Besiktning av solpaneler

  Nora
 • Besiktningsman

  Jag är med i en förening där vi beställt ett jobb av garaeportbyte. 54 st portar ska bytas ut till vipportar. Något vi helt missat som är viktigt är oberoende besiktning av portarna.

  Ystad
 • Besiktningsman

  Behov av omfattande besiktning av fuktskador på kallvind och innertak med mycket låg takhöjd ca 60 cm. Det har läckt vatten ner till ett av sovrummens tak från vinden.

  Uppsala
 • Besiktningsman

  Besiktning av pågående byggnation av bastu i skärgården 5 min utanför Dalarö. Jag behöver ett utlåtande om konstruktionen, taket med luftspalter, bärande balkar och deras avväxling, isolering m. m. som besiktningsmannen ser.

  Haninge

Mer information om