Register

GRATIS TJÄNST

Hitta en besiktningsman för badrummet

När man renoverat sitt badrum kan det vara smart att låta en besiktningsman titta på arbetet som är utfört. Det finns en del krav som skall vara uppfyllda i form av olika branschregler. Om man renoverat sitt badrum själv och sedan får en fuktskada så kommer försäkringsbolaget att vilja se dokumentation på att arbetet med badrummet är gjort på ett fackmannamässigt sätt.  Saker som är viktiga och som en besiktningsman bland annat tittar på i ett badrum är: godkänt fall mot golvbrunn, kaklingen är korrekt utförd, kontroll av tröskelhöjd, kranar och blandare fungerar som de ska. Det är egentligen inga svåra saker att kontrollera men det kan som sagt ändå vara värt det då försäkringsbolagen kräver rätt dokument.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Senast inkomna jobb

 • Besiktningsman

  Besiktning av Attefallshus ( utan inredning och isolering) och plintning

  Lysekil
 • Besiktningsman

  Söker en besiktningsman för utemiljön/ lekplatsen på en fristående förskola i Skruvstad. Mvh Caroline

  Grums
 • Besiktningsman

  Jag vill köpa ett hus som enligt mäklaren säljs med friskrivningsklausul, därför tror jag att det kan finnas stora dolda fel som en besiktningsman kan upptäcka innan jag går vidare med budgivningen. Mvh Hamid

  Ljungby
 • Besiktningsman

  Vi har köpt en fastighet i gott skick på exekutiv auktion och önskar oberoende besiktning för rådgivning och prioritering av renoveringar.

  Sotenäs
 • Besiktningsman

  Vid byta av fönster så är jag inte nöjd med arbetet med fönsterbleck. Jag vill veta om det är rimligt att godkänna arbetet eller om jag kan kräva ett bättre arbete.

  Köping
 • Besiktningsman

  Vi har haft en hantverkare här som skulle fixa till en bänkskiva åt oss enligt principen "Pussel med hörnkoppel". Hantverkaren har inte utfört ett fackmannamässigt jobb och jag skulle gärna vilka ha en opartiskt besiktning av dessa bänkskivor av Ek så snart som möjligt, pga att vi reklamerat jobbet och att hantverkaren inte godtagit denna. Jag ser gärna helst att ni mailar mig på kenneth. gustafsson@folkbildning. net

  Göteborg
 • Besiktningsman

  Besiktning av 20 st balkonger i en bostadsrättsförening.

  Norrköping

Mer information om