Register

GRATIS TJÄNST

Hitta en besiktningsman för badrummet

När man renoverat sitt badrum kan det vara smart att låta en besiktningsman titta på arbetet som är utfört. Det finns en del krav som skall vara uppfyllda i form av olika branschregler. Om man renoverat sitt badrum själv och sedan får en fuktskada så kommer försäkringsbolaget att vilja se dokumentation på att arbetet med badrummet är gjort på ett fackmannamässigt sätt.  Saker som är viktiga och som en besiktningsman bland annat tittar på i ett badrum är: godkänt fall mot golvbrunn, kaklingen är korrekt utförd, kontroll av tröskelhöjd, kranar och blandare fungerar som de ska. Det är egentligen inga svåra saker att kontrollera men det kan som sagt ändå vara värt det då försäkringsbolagen kräver rätt dokument.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Senast inkomna jobb

 • Besiktningsman

  Önskar överlåtelsebesiktning av radhus så snart som möjligt. 120 kvm + 12 kvm uterum + 6 kvm förråd. Byggt 2016, inga kända fel förutom att det droppar in lite vatten i uterummet när det blåser/regnar mycket.

  Uddevalla
 • Besiktningsman

  Slutbesiktning av nybyggt hus i Färjestaden.

  Mörbylånga
 • Besiktningsman

  Vill anlita en besiktningsman inför ett byte av tak på vår villa. Besiktningsmannen skall bevaka projektet från uppstart, genomförande till slutbesiktning. Projektet planeras genomföras under våren 2021.

  Håbo
 • Besiktningsman

  2-årsbesiktning på ett Myresjöhus. 150 kvadratmeter. 5 sovrum, kök, 2 allrum, 2 badrum/toalett, tvättstuga

  Mullsjö
 • Besiktningsman

  Hej! Har haft 2st olika företag som har renoverat på vårat hus. Jag vill att någon besiktar deras jobb och kollar om det är korrekt utfört.

  Falköping
 • Besiktningsman

  Besiktning av badrum klikers och kakel samt säkert vatten bakfall på golv

  Hässleholm
 • Besiktningsman

  Jag har beställt och byggare ska utföra:Bygga utomhusbastu med klinkersgolv (6 kvm) på tomten, bygga ut altan och gräva/bygga altan runt en liten terasspool. Jag vill se så att allt är rätt gjort innan jag betalar hantverkarna.

  Härryda

Mer information om