Register

GRATIS TJÄNST

Hitta en besiktningsman för badrummet

När man renoverat sitt badrum kan det vara smart att låta en besiktningsman titta på arbetet som är utfört. Det finns en del krav som skall vara uppfyllda i form av olika branschregler. Om man renoverat sitt badrum själv och sedan får en fuktskada så kommer försäkringsbolaget att vilja se dokumentation på att arbetet med badrummet är gjort på ett fackmannamässigt sätt.  Saker som är viktiga och som en besiktningsman bland annat tittar på i ett badrum är: godkänt fall mot golvbrunn, kaklingen är korrekt utförd, kontroll av tröskelhöjd, kranar och blandare fungerar som de ska. Det är egentligen inga svåra saker att kontrollera men det kan som sagt ändå vara värt det då försäkringsbolagen kräver rätt dokument.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 651 förfrågningar i September 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Senast inkomna jobb

 • Besiktningsman

  Vill ha en besiktningsman för en okulär syn gällande bostadsrätt förening med 29 hus

  Ale
 • Besiktningsman

  Få besiktigat ett köks skåpsinredning bestående av under och överskåp pga ej ordentligt och snyggt utfört arbete av försäljaren och hans medarbetare. Delar av inredningen skulle sågas till och utfördes på en sågklinga som inte blivit slipad innan man påbörjade arbetet, vilket påtalades av mig. Behöver hjälp med en oberoende besiktning, detta då säljaren varit med och gått igenom hur köket skulle uppföras men ändå inte bland annat tagit i beaktande av bl a att luckorna ska kunna öppnas helt.

  Vellinge
 • Besiktningsman

  Statusbesiktning av vårt radhus i Floda. Fasadbyte, + 3 fönster + 2 dörrar mm

  Lerum
 • Besiktningsman

  Jag ska få en solcellsinstallation snart och vill gärna få den besiktigad. Vet ej när allt är klart men leverantören har lovat att jag är näst på tur så det borde vara klart om en månad.

  Nybro
 • Besiktningsman

  Vi har 29 nybyggda lägenheter. I trappan i alla lägenheter finns en glipa vilken tidigare besiktningsman talat om för alla egentligen är ett fel men att det finns en överenskommelse med byggande styrelsen att släppa igenom dem. Det har framkommit att den överenskommelsen inte finns skriftligt och av tillfrågade tidigare styrelsemedlemmar kan de inte komma ihåg en sån överenskommelse.

  Kungälv
 • Besiktningsman

  Slutbesiktning solpanel installation

  Lekeberg
 • Besiktningsman

  Behöver en statusbesiktning av fritidshus inför ev renovering

  Oskarshamn

Mer information om