Register

GRATIS TJÄNST

Hitta en besiktningsman för badrummet

När man renoverat sitt badrum kan det vara smart att låta en besiktningsman titta på arbetet som är utfört. Det finns en del krav som skall vara uppfyllda i form av olika branschregler. Om man renoverat sitt badrum själv och sedan får en fuktskada så kommer försäkringsbolaget att vilja se dokumentation på att arbetet med badrummet är gjort på ett fackmannamässigt sätt.  Saker som är viktiga och som en besiktningsman bland annat tittar på i ett badrum är: godkänt fall mot golvbrunn, kaklingen är korrekt utförd, kontroll av tröskelhöjd, kranar och blandare fungerar som de ska. Det är egentligen inga svåra saker att kontrollera men det kan som sagt ändå vara värt det då försäkringsbolagen kräver rätt dokument.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 823 förfrågningar i September 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Senast inkomna jobb

 • Besiktningsman

  Vi har fått vatten läcka från ett kopparrör i bastun som ligger i källaren. Nu vill vi få en besiktning av en rörmokare och en prisförslag för reparationen som ska skickas även till försäkringsbolaget.

  Heby
 • Besiktningsman

  överlåtelsebesiktning i Ramsele av hus på 336 + 150 kvm. Tingsvägen 7.

  Sollefteå
 • Besiktningsman

  Hi! In my bathroom some tiles got broken with no explanation. Now we suspect might be that the tiles got broken due to a water damage.

  Göteborg
 • Besiktningsman

  Vill att någon kunnig lämnar sin syn på en våtrumsväggmattas kvalitet som sattes upp för ca 5 år sedan. Frågan är ska den chansera som den nu gjort.

  Norrköping
 • Besiktningsman

  Jag önskar offert på besiktning av våtrum/badrum.

  Övertorneå
 • Besiktningsman

  Vattenskada ytterväg kortsida!

  Kalix
 • Besiktningsman

  Hej, Vi bor i kedjehus- vår garage är kopplat till grannarnas hus. Vi har renoverat garage både tak och inifrån pga vattenskada. Vi skulle vilja göra en slutbesiktning på utfört arbete.

  Vallentuna

Mer information om