Register

GRATIS TJÄNST

Hitta en besiktningsman för badrummet

När man renoverat sitt badrum kan det vara smart att låta en besiktningsman titta på arbetet som är utfört. Det finns en del krav som skall vara uppfyllda i form av olika branschregler. Om man renoverat sitt badrum själv och sedan får en fuktskada så kommer försäkringsbolaget att vilja se dokumentation på att arbetet med badrummet är gjort på ett fackmannamässigt sätt.  Saker som är viktiga och som en besiktningsman bland annat tittar på i ett badrum är: godkänt fall mot golvbrunn, kaklingen är korrekt utförd, kontroll av tröskelhöjd, kranar och blandare fungerar som de ska. Det är egentligen inga svåra saker att kontrollera men det kan som sagt ändå vara värt det då försäkringsbolagen kräver rätt dokument.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 317 förfrågningar i November 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Senast inkomna jobb

 • Besiktningsman

  Fråga om lagning av rörläcka har skett på korrekt sätt samt om de vattenledningsrör som är inmonterade mellan värmepanna och bostadsfastighet är placerade på korrekt sätt.

  Höganäs
 • Besiktningsman

  Bänkskiva har brinnande från ljuset. För det jag vill fixa det.

  Norrköping
 • Besiktningsman

  60 kvm vardagsrum som blivit spacklar och målar men där vi anser att det ej gjort fackmanna mässigt trots att målaren kommit tillbaka 4 ggr för att få en chans att rätta till! Önskar en besiktning av arbetet

  Eslöv
 • Besiktningsman

  Jag vill ha hjälp med besiktning och råd kring mögellukt i villa.

  Haninge
 • Besiktningsman

  Ombyggnad av kök kontrollera att allt är rätt dragit o kopplat.

  Malmö
 • Besiktningsman

  Överlåteslsebesiktning av fritidshus Norrtälje Rådmansby 2:41, Strömsuddsvägen 4, Gräddö. Ska vara klart innan den 2/12.

  Norrtälje
 • Besiktningsman

  Jag vill ha ett opartiskt utlåtande om plattsättning i badrum, är det att betrakta som yrkesmässigt utfört?Väggarna är kaklade i halvförband höjd ca 130 cm i 15x15 cm vita kakelplattor och avslutat med kakellist 5x15 cm. På en vägg är kakellisten uppsatt helt riktigt i halvförband medan det på övriga väggar inte följer halvförband utan på en vägg nästan i led med kakelplattan närmast under listen.

  Torsby

Mer information om