Register

GRATIS TJÄNST

Hitta en besiktningsman för badrummet

När man renoverat sitt badrum kan det vara smart att låta en besiktningsman titta på arbetet som är utfört. Det finns en del krav som skall vara uppfyllda i form av olika branschregler. Om man renoverat sitt badrum själv och sedan får en fuktskada så kommer försäkringsbolaget att vilja se dokumentation på att arbetet med badrummet är gjort på ett fackmannamässigt sätt.  Saker som är viktiga och som en besiktningsman bland annat tittar på i ett badrum är: godkänt fall mot golvbrunn, kaklingen är korrekt utförd, kontroll av tröskelhöjd, kranar och blandare fungerar som de ska. Det är egentligen inga svåra saker att kontrollera men det kan som sagt ändå vara värt det då försäkringsbolagen kräver rätt dokument.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Senast inkomna jobb

 • Besiktningsman

  En firma har hjälpt mig med att dränera en liten gäststuga på 20kvm. De har även grävt ut underhuset och gjutit en balk och plintar som stugan ska vila på. Min upplevelse är att det har tagit mycket lång tid och de har hittills fakturerat 125h och 96 475kr.

  Orsa
 • Besiktningsman

  Vi behöver en kostnadsfri besiktning av vinden inom två dagar.

  Sala
 • Besiktningsman

  Hejsan, Jag har köpt mig en bostadsrätt som behöver en uppfräschning, framförallt i badrummet. Golvet i badrummet är en blå, plastmatta som går upp ca 5 cm upp på väggen, sen kommer kakel. Därav är en skarv.

  Göteborg
 • Besiktningsman

  Hej! Jag har ärvt en fastighet i Lysekil, vi ska ha det som fritidshus, vi behöver veta vad som ska åtgärdas. Villan finns på Sandåker 264, Skummedal Lysekil.

  Lysekil
 • Besiktningsman

  Jag hade problem med avloppssystem i köket, det kom en vvs och har flyttat från befintligt plats till ett annat, och har bytt direkt element till fjärrvärme, problemet är arbetet inte bra, det fanns många brister, därför jag vill någon ska kontrollera om arbetet är godkänd eller inte.

  Landskrona
 • Besiktningsman

  Jag är inte överens med firman om slutresultatet av renovering badrum

  Linköping
 • Besiktningsman

  Jag vill besikta ett hus för en försäljning.

  Malå

Mer information om