Register

GRATIS TJÄNST

Hitta en besiktningsman för badrummet

När man renoverat sitt badrum kan det vara smart att låta en besiktningsman titta på arbetet som är utfört. Det finns en del krav som skall vara uppfyllda i form av olika branschregler. Om man renoverat sitt badrum själv och sedan får en fuktskada så kommer försäkringsbolaget att vilja se dokumentation på att arbetet med badrummet är gjort på ett fackmannamässigt sätt.  Saker som är viktiga och som en besiktningsman bland annat tittar på i ett badrum är: godkänt fall mot golvbrunn, kaklingen är korrekt utförd, kontroll av tröskelhöjd, kranar och blandare fungerar som de ska. Det är egentligen inga svåra saker att kontrollera men det kan som sagt ändå vara värt det då försäkringsbolagen kräver rätt dokument.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i Mars 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Senast inkomna jobb

 • Besiktningsman

  Bedömning och ev åtgärd av sättningar. Spricka i tegelfasad i mitten på husets båda sidor samt ett hörn.

  Emmaboda
 • Besiktningsman

  Besiktning av hus utanför Ljungbyhed

  Klippan
 • Besiktningsman

  Jag vill ha hjälp att titta om det finns översvämmningsskydd under vitvaror. Och om det inte finns, hjälp att lägga dit det.

  Vaxholm
 • Besiktningsman

  Hej, Jag bor i en bostadsrätt på Sysslomansgatan 11 i Stockholm skulle vilja riva en del av en vägg (icke bärande) men för att göra det har bostadsrättsföreningen sagt att jag behöver ett utlåtande från en SBR godkänd eller certifierad besiktningsman. Efter att renoveringen är utförd ska samma besiktningsman kolla så att renoveringen genomförts enligt överenskommelse. Undrar om ni erbjuder denna tjänst och vad det skulle kosta.

  Stockholm
 • Besiktningsman

  Hej! Vi har ett rum i vårt hus som luktar konstigt. Vi bor i Svarte.

  Ystad
 • Besiktningsman

  Köpt ett hus, vill göra en besiktning för att se om de finns några gömda problem som behöver åtgärdas. 1 plansvilla på 110 kvm med en källare på 110 kvm.

  Trollhättan
 • Besiktningsman

  Vi har installerat ett reningsverk Sterom pp20 och skulle vilja ha en oberoende besiktning på den. Vi bor på en ö utanför Skärgårdsstad norr om Åkersberga. Vi har båt och kan hämta.

  Österåker

Mer information om