Register

GRATIS TJÄNST

Takmålning i Stockholm

Takmålning är ett tidskrävande jobb som många väljer att lägga ut på måleri-firmor men det är även en viss teknik som krävs vid målningen för att få ett bra resultat. Vanliga misstag som lekmän gör att man använder en färg av dålig kvalité vilket gör att jobbat tar både längre tid då fler strykningar krävs men det blir även dyrare i slutändan. Om man rollar taket så är det ett vanligt misstag att man trycker för hårt med rollern och då blir det ett flammigt slutresultat. Exempel på jobb inom takmålning är målning av utomhus plåttak samt målning av olika innertak.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Adelstrands Måleri

Adress: Falugatan 7, Stockholm
Telefon: 08301970
Företag som funnits sedan 1967 och ligger i västra Vasastaden. Samarbetar främst med Nordsjö, Alcro, Flügger och Björklund & Wingqvist. Utför både måleriarbeten och tapetsering för privatpersoner och företag i Sunbybergstrakten.

Medlem av Målaremästarna

Alviks Fastighetsvård AB

Adress: Box 11033, Bromma
Telefon: 087047580
Arbetar bland annat med fönster-, dekorations- och takmålning, men även med färgsättning, måleri för om- och tillbyggnad och specialmålning, till exempel epoxy- och Fibritmålning. Företaget erbjuder även tjänster av arkitekter, projektledare och snickare. Företaget har två kontor, ett i Bromma och ett i Uppsala.

Medlem av Målaremästarna

Andersson & Eriksson Målare AB

Adress: Folkungagatan 110, Stockholm
Telefon: 086436446

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Takmålning

  Jag har tänkt att sätta taklister i min lägenhet som är ca 85 kvm. Det är 2. 60 i takhöjd. Listerna som jag tänkt sätta upp är dessa:

  Stockholm
 • Takmålning

  Diskmaskin installation. Takmålning kök 2x4 kv vardagsrum taklistor klistra

  Stockholm
 • Takmålning

  Hej Jag letar efter hjälp av någon som kan bredspackla slipa och måla ett tak. Rummet är öppen planlösning med hall och kök. Ca 19 kvm.

  Stockholm
 • Takmålning

  Måla takplåtar och vid behov byta takplåtar. Sätta fast eller byta kåpa över skorsten. Måla vindskivor och takfötter.

  Stockholm
 • Takmålning

  Spackla och måla gammalt limtak, hall och vardagsrum totalt ca 35 kvm. Hälften behöver även skrapas. Bredspackla och måla väggar i hall, och måla väggar väggar vardagsrum.

  Stockholm
 • Takmålning

  Hej ! Behöver måla om mitt tak i köket samt ev måla väggarna . Jag har just nu väv på väggarna .

  Stockholm
 • Takmålning

  Hej, Önskar få hjälp med rivning av tak och putsning, ca 24m3. Ev endast putsning och målning av tak. Visa gärna inklusive och exklusive rivning.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.