Register

GRATIS TJÄNST

Takmålning i Göteborg

Takmålning är ett tidskrävande jobb som många väljer att lägga ut på måleri-firmor men det är även en viss teknik som krävs vid målningen för att få ett bra resultat. Vanliga misstag som lekmän gör att man använder en färg av dålig kvalité vilket gör att jobbat tar både längre tid då fler strykningar krävs men det blir även dyrare i slutändan. Om man rollar taket så är det ett vanligt misstag att man trycker för hårt med rollern och då blir det ett flammigt slutresultat. Exempel på jobb inom takmålning är målning av utomhus plåttak samt målning av olika innertak.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Gårda Måleri

Adress: Mejerigt, 41276
Telefon: 0700-166827
Mindre Målerifirma söker nya uppdrag. Vi utför alla måleriarbeten:Både in och utomhus villor mm.

S2 Måleri AB

Adress: ,
Telefon:
Verksamheten inkluderar bland annat byggnads- och industrimåleri, lägenhetsreparationer, färgsättning och besiktning. Kundkretsen omfattar både privatpersoner och kommersiella uppdragsgivare, till exempel butiker, bostadsrättsföreningar och byggföretag. Kontoret är lokaliserat i Marieholms industriområde.

Medlem av Målaremästarna

Alucrom AB

Adress: Box 8919, Göteborg
Telefon: 0104707300
Företaget arbetar främst med blästring, industrilackering, rost- och brandskyddsmålning och korrosionsskydd. Arbete utförs mest inom tung industri, men även inom byggnadsprojekt, broar och lackering av tåg. Företaget etablerades 1953 och finns på 15 orter i Sverige och även i Polen.

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Takmålning

  Tvätt av takpannorna. Målning av takpannorna. Nocktätning.

  Göteborg
 • Takmålning

  Har en villa på 128m2 som är byggd 1987. Takpannorna börjar se ganska slitna ut, men enligt en besiktningsman är det i nuläget inga problem med fukt på vinden. Funderar därför på att måla takpannorna så taket förhoppningsvis klarar ett antal år till.

  Göteborg
 • Takmålning

  Tvätt/blästring och målning av svart plåttak på villa från 1929 med brutet tak. Boyta ca 90kvm per våning om det kan hjälpa för uppskattning av takyta.

  Göteborg
 • Takmålning

  Målning av galvat, omålat, plåttak med mindre rostskador. Ca 120 kvm.

  Göteborg
 • Takmålning

  Tak behöver målas. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

  Göteborg
 • Takmålning

  Hej, Vi behöver måla om 1 vån, ca 75 m2 (snedtak delvis) väggar och tak samt trapphuset. Bifogar en länk där ni kan se bilder på lägenheten. Viktigt för oss är att det kan göras tämligen omgående.

  Göteborg
 • Takmålning

  Måla ett panel tak i en gillestuga! Ca 30 m2 !

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.