Register

GRATIS TJÄNST

Prisförslag på takfönster i Stockholm

Ett takfönster är ett alldeles utmärkt sätt att åstadkomma ett ljusare och större rum. Ett takfönster kan släppa in upp till 3 gånger så mycket ljus som ett vanligt fönster i samma storlek så det kan vara väl värt att investera i takfönster. Ofta är takfönstrena vridbara i 180 grader så det är lätt att göra rent dom och man får även fina vädringsmöjligheter. Det finns även takfönster där man kan koppla ihop ett vertikalt fönster med själva takfönstret vilket kan vara en trevlig lösning om man har rätt förutsättningar.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     961 förfrågningar i Maj 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Östermalms Glasmästeri AB

Adress: Östermalmsgatan 73, STOCKHOLM
Telefon: 086624474

Medlem av Glasbranschföreningen

Ängby Glasmästeri & Ramaffär AB

Adress: Bergslagsvägen 262, BROMMA
Telefon: 08370618

Medlem av Glasbranschföreningen

Ålstens Glasmästeri & Ramaffär

Adress: Ålstensgatan 22, BROMMA
Telefon: 08253339

Medlem av Glasbranschföreningen

Senast inkomna jobb

 • Fönster / Fönsterrenovering

  Tre åtgärder i lägenhet i Hammarbyhöjden 1. Läcker in vatten genom ett fönster vid regn 2 & 3. Läcker in vatten genom via två balkongdörrar vid regn.

  Stockholm
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Min lägenhet har 3 glas fönster men ändå kommer in i min lägenhet massor buller och oljud från bilarna som kör förbi på gatan under huset. Jag önskar någon hittar en bra och praktisk lösning som dämpar mycket oljudet.

  Stockholm
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Jag har ett fönster i badrummet som behöver bytas ut. Jag vet inte om själva fönstret behöver bytas ut eller om "bara" träramen runom behöver bytas. Totala höjd/bred för ramen är ca 73x73 cm, glasrutan är ca 47x47cm.

  Stockholm
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Har ett fönster på ca 2*3m. Ej öppningsbart enbart ruta. Vill byta till ett tvådelat fönster, där nedre delen är öpnningsbar och övre delen enbart ruta.

  Stockholm
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Vi vill ha hjälp att sätta in ett fönster i vår källare där det för tillfället är en heltäckande vägg. Fönstret i sig har vi redan köpt men vi behöver hjälp med allt annat från montering till att den itusågade fasaden skall se snygg ut.

  Stockholm
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Jag bor i ett radhus med souterräng och har fått skador på ett fönster till tvättstugan där det runnit in vatten. Vi har efter det dränerat så inget vatten nu på många år. Men om jag ska sälja huset så behöver jag hjälp med att byta ut fönstret i tvättstugan och få råd om renovering runt det här

  Stockholm
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Montera fönsterbleck till åtta fönster.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.