Register

GRATIS TJÄNST

Få prisförslag på att installera takfönster i Lund

Ett takfönster är ett alldeles utmärkt sätt att åstadkomma ett ljusare och större rum. Ett takfönster kan släppa in upp till 3 gånger så mycket ljus som ett vanligt fönster i samma storlek så det kan vara väl värt att investera i takfönster. Ofta är takfönstrena vridbara i 180 grader så det är lätt att göra rent dom och man får även fina vädringsmöjligheter. Det finns även takfönster där man kan koppla ihop ett vertikalt fönster med själva takfönstret vilket kan vara en trevlig lösning om man har rätt förutsättningar.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 811 förfrågningar i April 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Lunds Glasmästeri AB

Adress: Rådmansgatan 3, LUND
Telefon: 046125363

Medlem av Glasbranschföreningen

Larsson & Söners Glasmästeri AB, A

Adress: Öresundsvägen 10, LUND
Telefon: 0462111741

Medlem av Glasbranschföreningen

Johansson Glas o Aluminium AB

Adress: Odlarevägen 1, LUND
Telefon: 046307010

Medlem av Glasbranschföreningen

Senast inkomna jobb

 • Fönster / Fönsterrenovering

  Jag behöver en karm och montering till originalbågar på egnahemshus, byggt 1948. Jag har bågarna. Det befintliga fönstret är mindre än originalet, så monteringen medför en del extraarbete:

  Lund
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Hej! Vi vill byta 3 fönster och 2 altandörrar i vår tillbyggnad till vårt hus på Mårtenslovsvägen 25 i Lund. Tillbyggnaden är byggd på 60-talet.

  Lund
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Yttre ramarna på spröjsade fönster åt gatsidan på ett 1800-talshus behöver renoveras. Varje ram är ca 145x45cm med 3 rutor (2 spröjsar). Totalt finns 8 sådana på BV och 10 en trappa upp, men kanske hälften är i dåligt skick.

  Lund
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Jag har två nya Elit-fönster (120x120) stående i garaget. Jag vill ha dem insatta på övervåningen på gaveln i ett kedjehus och dessförinnan de gamla två fönstren borttagna och sedan bortforslade. Bytet skall ske inifrån.

  Lund
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Söker en byggare som kan sätta in Nya fönster i trä, 8 st öppningsbara samt 1 fast Vita invändigt, bruna utvändigt. Jobb ska utföras i sommar alt tidig höst

  Lund
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Bostadsrätt i central Lund (Brf. Bagaren i Lund) som behöver reparation alternativt byte av ett 10-tal fönster. Fastigheten är byggd 1901 och det kan vara så att fönsterna inte är standardiserade.

  Lund
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Sju fönster i mitt hus från 60-talet behöver målas och fixas till

  Lund

Kommuninformation

Lund kommun ligger i Skåne och har ca 107300 invånare. Centralorten Lund präglas till stor del av universitetet, som ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Kommunen har en stor och betydande industri, där den största arbetsgivaren är koncernen Tetra Pak.