Register

GRATIS TJÄNST

Prisförslag på takfönster i Malmö

Ett takfönster är ett alldeles utmärkt sätt att åstadkomma ett ljusare och större rum. Ett takfönster kan släppa in upp till 3 gånger så mycket ljus som ett vanligt fönster i samma storlek så det kan vara väl värt att investera i takfönster. Ofta är takfönstrena vridbara i 180 grader så det är lätt att göra rent dom och man får även fina vädringsmöjligheter. Det finns även takfönster där man kan koppla ihop ett vertikalt fönster med själva takfönstret vilket kan vara en trevlig lösning om man har rätt förutsättningar.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Nordqvist Glasmästeri AB

Adress: Emilstorpsgatan 22, MALMÖ
Telefon: 040222175

Medlem av Glasbranschföreningen

MT & Billbergs Glasmästeri AB

Adress: Lantmannagatan 41, MALMÖ
Telefon: 040966710

Medlem av Glasbranschföreningen

Milessons Glasmästeri AB

Adress: Borgnäsgatan 25, MALMÖ
Telefon:

Medlem av Glasbranschföreningen

Senast inkomna jobb

 • Fönster / Fönsterrenovering

  Jag har två fönster vars mekanismer för att stänga och öppna har låst sig (eventuellt trasig?). Jag lyckas inte reparera dem själv så jag letar efter någon som kan reparera fönster.

  Malmö
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Hej, Vi har problem med våra gamla fönster som inte är tillräckligt täta. Detta gör att vi alltid har väldigt mycket kondens på vinterhalvåret, både på insidan och mellan glasen. Bostadsrättshuset är byggt 1944 men är osäker på om fönsterna är lika gamla.

  Malmö
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Byta 18 fönster och 3 altandörrar

  Malmö
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Jag har ett enplanshus med ca 10 fönster och en glasdörr som behöver skrapas och kittas. De flesta har dubbla rutor vilket ger ca 20 glas att kitta runt.

  Malmö
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Jag har ett fönster (1964) där ungefär 30 cm av nedre karmen i hörnan är murken. Även en dm av den vänstra karmen i hörnet är murken. Jag vill renovera detta med nytt trä, kittning och målning där så behövs.

  Malmö
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Vi är brf Konduktören 5 i Malmö och skulle vilja ha offert på utbyte av alla våra fönstertätningslister. Det är 39 lägenheter det handlar om. Fönstren är av fabrikat H-fönster, monterade någon gång på 80-talet, med list som sitter i spår i karmen.

  Malmö
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Sätta i ett fönster i en garage

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.