Register

GRATIS TJÄNST

Prisförslag på takfönster i Göteborg

Ett takfönster är ett alldeles utmärkt sätt att åstadkomma ett ljusare och större rum. Ett takfönster kan släppa in upp till 3 gånger så mycket ljus som ett vanligt fönster i samma storlek så det kan vara väl värt att investera i takfönster. Ofta är takfönstrena vridbara i 180 grader så det är lätt att göra rent dom och man får även fina vädringsmöjligheter. Det finns även takfönster där man kan koppla ihop ett vertikalt fönster med själva takfönstret vilket kan vara en trevlig lösning om man har rätt förutsättningar.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 651 förfrågningar i Augusti 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Zäta Fönsterhantverk o Glas

Adress: Box 13118, GÖTEBORG
Telefon: 031262805

Medlem av Glasbranschföreningen

Tollor, AB

Adress: Box 8863, GÖTEBORG
Telefon: 031551550

Medlem av Glasbranschföreningen

Thorens Glas i GBG AB

Adress: Exportgatan 81A, HISINGS BACKA
Telefon: 031581255

Medlem av Glasbranschföreningen

Senast inkomna jobb

 • Fönster / Fönsterrenovering

  I nuläget är det två fönster som behöver ses över snarast, som är svåra att stänga. Det är ytterligare fönster som behöver ses över i ett tvåfamiljshus byggt 1934. Adressen är Rörmyren 7, Göteborg.

  Göteborg
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Hej, vill ha hjälp med att ersätta/laga nedre ytttre fönsterkarm, rötskada. Rötangripet bågunderstycke heter det på fackterm + justera altan dörr som kärvar när man skall stänga den. Villa Ronny Ahlborg Lilleby Sörgård 6 423 49 Torslanda 0739022400

  Göteborg
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Vi har behov av att renovera fönster och fönsterbleck på vårt hus. Primärt de som får mest sol (5 st) men eventuellt några till. Huset är byggt på 50-talet och fönstren är träfönster och original och har underhållits löpande.

  Göteborg
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Har två fönster som ska byta plats med varandra. Det ena fönstret är ej öppningsbart och ska byta plats med det fönster som är öppningsbart. Det öppningsbara fönstret har ett lås och nyckel saknas så det måste även åtgärdas.

  Göteborg
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Byt av ett fönster i köket

  Göteborg
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Byt av 1 fönster i köket Nya fönstret är redan köpt Enligt rekommendationer från experter Vi behöver det göras så snart som möjlighet för att kunna komplettera kök renoveringen

  Göteborg
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Vi vill sätta in 2 nya fönster där det tidigare inte finns fönster. Bygglov är godkänt och fönsterna är inköpta. Det är alltså själva monteringen som ska till vilket innefattar att såga upp ytterväggen, stötta upp reglar man behöver såga av, foder.

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.