Register

GRATIS TJÄNST

Prisförslag på takfönster i Göteborg

Ett takfönster är ett alldeles utmärkt sätt att åstadkomma ett ljusare och större rum. Ett takfönster kan släppa in upp till 3 gånger så mycket ljus som ett vanligt fönster i samma storlek så det kan vara väl värt att investera i takfönster. Ofta är takfönstrena vridbara i 180 grader så det är lätt att göra rent dom och man får även fina vädringsmöjligheter. Det finns även takfönster där man kan koppla ihop ett vertikalt fönster med själva takfönstret vilket kan vara en trevlig lösning om man har rätt förutsättningar.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Zäta Fönsterhantverk o Glas

Adress: Box 13118, GÖTEBORG
Telefon: 031262805

Medlem av Glasbranschföreningen

Tollor, AB

Adress: Box 8863, GÖTEBORG
Telefon: 031551550

Medlem av Glasbranschföreningen

Thorens Glas i GBG AB

Adress: Exportgatan 81A, HISINGS BACKA
Telefon: 031581255

Medlem av Glasbranschföreningen

Senast inkomna jobb

 • Fönster / Fönsterrenovering

  Behöver ta bort och ersätta tre fönster plus en ytterdörr. Alla fönster är i kallförrådet där fuktskador + mögel har uppkommit. Ett fönster är i taket och två fönster är i väggen.

  Göteborg
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Hej! Vi skulle behöva byta ett gammalt fönster som tagit stryk av fukt i vårt badrum. Förstår att det är omöjligt att veta ett exakt pris men är intresserade av en offert i runda slängar.

  Göteborg
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Läckande fönster på övervåning tre större fönster. Öpningsbara Lokalisering vart läckan är samt åtgärda problemet.

  Göteborg
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Fönster renovering skrapning,målning och ny isolering ruta för mindre energiförbrukning har nu två glas troligen från 70 talet ytter kram mått är 6st 90×90 och 24 st 120×55 och 1st 70×120 är detta inte genomförbart kan jag ta in offerter på nya fönster med montering kan utnyttja ROT-avdraget

  Göteborg
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Jag har 5 st helt nya fönster från Elitfönster i deras Retro-serie. Efter missförstånd har det blivit så att jag fått fönster utan spröjs, och Elitfönster erbjuder inget annat alternativ än att jag ska köpa helt nya fönster, vilket inte ryms i budget… Min fråga är om någon har möjlighet att göra en lösning för utanpåliggande spröjs på 5 st vita fönster av följande typ:• 3st 9x12 sidhängt MF2-AL • 2st 12x6 MFÖ-AL Fönstren är inte installerade ännu.

  Göteborg
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Hej, bostadsrätt äldre fastighet. Centralt Viktoriagatan i Göteborg. Behov av skrapning målning 2 glasfönster öppningsbara. All ytor utom utsidan.

  Göteborg
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Fönster har köpts in från Klarfönster och levereras i vecka 45. 3 st 180cmx130cm ska ersätta 6 st 90cmx130cm. 1 ska sättas in på markplan och 2 st på andra våningen.

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.