Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med montering i Malmö

Snickeri och monteringsarbeten kan vara en uppsjö av olika jobb. Exempel på jobb som faller inom detta är, uppsättning av golv och taklister, montering av skjutdörrar, kapning av bänkskivor och montering av köks- och badrumsinredning. Jobben bör utföras av byggfirmor med utbildade snickare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 811 förfrågningar i April 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Snickeri / Montering

  Montering av 85" TV-skärm på en vägg och flytt+montering av en 60" TV till en annan vägg på samma kontor.

  Malmö
 • Snickeri / Montering

  Montera tillbaka dubbeldörr (gabon från 40-talet) samt justera en dörr som är sned och inte går att stänga.

  Malmö
 • Snickeri / Montering

  Hej, Jag behöver hjälp med att montera en 58'' TV på vad jag tror är en gipsvägg (har själva väggfästet som passar till). Sedan vill jag också ha hjälp med att montera ett katträd på ca 200 cm som också ska sitta på en gipsvägg.

  Malmö
 • Snickeri / Montering

  Vill ha hjälp att sätta upp en tv på vägg, hyllor i väggen (olika väggmaterial så behöver veta vilka väggar som bär hyllan) å montera bort en befintlig elfahylla. allt detta kanske låter trivialt men viktigt att det blir utfört snyggt och säkert och är därför gärna beredd att betala för att det så det blir rätt.

  Malmö
 • Snickeri / Montering

  Vi behöver en snickare som kan montera golvsocklar i hela lägenheten som totalt är 41 kvadratmeter stor. Längden som behöver socklar har vi uppmätt är totalt 3651 cm lång. Vi har själva tagit bort de gamla socklarna som satt där innan sedan lägenheten byggdes (1937), och reparerat väggen bakom med husfix.

  Malmö
 • Snickeri / Montering

  Sommaren står runt hörnet och vi skulle vilja få en offerter på;1x "frihängandes" solbädd som skall klara av ca 300kg, 3000x2000. 1x Pergola där jag gissar att måtten blir 5x4

  Malmö
 • Snickeri / Montering

  Behöver hjälp med att sätta upp en stringbokhylla, två taklampor, en gardinskena och att titta över en elektrisk koppling till en tv.

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.