Register

GRATIS TJÄNST

Prisförslag på persienner och markis

De viktigaste solskyddsprodukterna för bostaden är persienner och markiser. I många bostäder är det ett måste att ha en persienn eller markis på sommaren då det helt enkelt blir för varmt. Det finns några olika varianter av persienner, dels de som monteras mellan glasen, då måste du givetvis ha fönsterbågar som är öppningsbara. Man kan också montera persienner som hänger utanpå fönsterrutan. Det är också vanligt att man måttbeställer persienner som tillverkas exakt enligt ditt fönster.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     924 förfrågningar i Februari 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Persienner & Markis - välj stad

Några utvalda företag

Bravida Prenad AB, filial Perstorp

Adress: Box 124, PERSTORP
Telefon: 043530800
Företaget har kontor i hela Skandinavien och erbjuder service och installation inom teknik, el, vvs och ventilation. Kunder inkluderar företag, privatpersoner, industrier, bostadsbolag och kommuner och landsting. Företaget har helentreprenad, från design till slutskede. Prenad startade 1975 i Malmö och är idag del av Bravida koncernen.

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Senast inkomna jobb

 • Persienn, Markis & Solfilm

  Montering av terassmarkis på parhus. https://www. hornbach. se/p/kassettmarkis-sonnino-led-motordriven-med-fjarrkontroll-gra-500x300cm/6145052/

  Huddinge
 • Persienn, Markis & Solfilm

  Har beställt en markis som är 700cm bred som ska monteras på en träfasad (ovanför ett glasparti). Platt mark/yta (altandäck) under fasaden som den ska monteras på. Så lätt att ställa dit stegar, e. t. c.

  Stockholm
 • Persienn, Markis & Solfilm

  Behöver hjälp att sätta upp solfilm/insynsskydd i vardagsrummet och ev kök och sovrum. Bor på bottenvåningen och vill inte ha persienner nere jämt. Gärna att någon kommer till mig och ger ett prisförslag

  Göteborg
 • Persienn, Markis & Solfilm

  Byta persienner mellan fönster i en trerums lägenhet

  Jönköping
 • Persienn, Markis & Solfilm

  Önskar offert avseende kostnad för persienn samt montering av denna mellan fönstren. Mått vädringsfönstret:25,2 cm Mått stora fönsterdelen:

  Umeå
 • Persienn, Markis & Solfilm

  Vi har totalt 5 fönster som behöver få nya persienner. Vardagsrum h 117x b ca 167 2 sovrum, varje rum 2 st fönster:h 118xb ca 50 Svårt att mäta exakt på bredden då vi inte ville öppna fönstret och mäta.

  Uppsala
 • Persienn, Markis & Solfilm

  Hej! Jag bor i Västerås och behöver hjälp med beställning och montering av persienner. Är hembesök möjligt?

  Västerås

Mer information om