Register

GRATIS TJÄNST

Prisförslag på persienner och markis

De viktigaste solskyddsprodukterna för bostaden är persienner och markiser. I många bostäder är det ett måste att ha en persienn eller markis på sommaren då det helt enkelt blir för varmt. Det finns några olika varianter av persienner, dels de som monteras mellan glasen, då måste du givetvis ha fönsterbågar som är öppningsbara. Man kan också montera persienner som hänger utanpå fönsterrutan. Det är också vanligt att man måttbeställer persienner som tillverkas exakt enligt ditt fönster.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     644 förfrågningar i Januari 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Persienner & Markis - välj stad

Några utvalda företag

Bravida Prenad AB, filial Perstorp

Adress: Box 124, PERSTORP
Telefon: 043530800
Företaget har kontor i hela Skandinavien och erbjuder service och installation inom teknik, el, vvs och ventilation. Kunder inkluderar företag, privatpersoner, industrier, bostadsbolag och kommuner och landsting. Företaget har helentreprenad, från design till slutskede. Prenad startade 1975 i Malmö och är idag del av Bravida koncernen.

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Senast inkomna jobb

 • Persienn, Markis & Solfilm

  Persienner i sovrum, inköp och montering. Fönster (ej öppningsbart) och helglasad altandörr i bostadsrätt mot uteplats. Renovera hål och märken efter tidigare persienner.

  Jönköping
 • Persienn, Markis & Solfilm

  Jag behöver hjälp med att fixa nya fungerande persienner på 3 fönster i en enrumslägenhet. Fönsterna är 140 lodrät och 83 cm vågrät, vardera.

  Heby
 • Persienn, Markis & Solfilm

  Byte av vita, vanliga persienner i tvåglasfönster, 2 persienner på ca 95 cm, 2 persienner på ca 60 cm och 1 persienn på ca 50 cm breda

  Malmö
 • Persienn, Markis & Solfilm

  Utbyte av gamla persienner i tvåglasfönster, mellan rutorna. 5 persienner behövs, 2 ca 95 cm breda, 2 ca 60 cm breda och 1 ca 50 cm bred. Traditionella vita persienner.

  Malmö
 • Persienn, Markis & Solfilm

  Byta ut och sätta in ny persienn i mitt vardagsrum, mellanfönster-persienner.

  Stockholm
 • Persienn, Markis & Solfilm

  Hej behöver hjälp med att byta Persienner i en bostadsrätt samt byta balkongdörr lås och byta trall på balkong samt balkongvägar/inglasad balkong om det går då detta gäller en bostadsrätt på hagagatan. Mvh:Samir 0722674489.

  Norrköping
 • Persienn, Markis & Solfilm

  Behöver hjälp att montera 2 terassmarkiser 4x3m respektive 5x3m. De väger 60-70 kg och skall monteras på ca 220cm ovanför altan med infästning i träfasad.

  Härryda

Mer information om