Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med montering

Snickeri och monteringsarbeten kan vara en uppsjö av olika jobb. Exempel på jobb som faller inom detta är, uppsättning av golv och taklister, montering av skjutdörrar, kapning av bänkskivor och montering av köks- och badrumsinredning. Jobben bör utföras av byggfirmor med utbildade snickare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Snickeri & Montering - välj stad

Några utvalda företag

Aleheds Bygg & Snickeri AB

Adress: Kurödsvägen 10, UDDEVALLA
Telefon: 0522511040

Medlem av Sveriges Byggindustrier

El & Industrimontage Svenska AB, filial

Adress: Sylveniusgatan 3, UPPSALA
Telefon: 018666088
Företaget är del av GoodTech Projects and Service AB, vilket har kontor på flertalet platser runt om i Sverige, i Norge och på Åland. Företaget arbetar främst med projekt, tjänster och produkter till industri, bygg, infrastruktur och offentlig sektor inom Norden.

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

ES Snickerier i Linköping AB

Adress: Box 1163, LINKÖPING
Telefon: 013311445

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Göteborgs Bygg & Snickeri GBS AB

Adress: Marieholmsgatan 54, GÖTEBORG
Telefon: 031846005

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Snickeri / Montering

  Köpt utställningskatalogen som behöver monteras ner på plats (MALMÖ) och sedan byggas upp i lägenhet. Hjälp att riva gamla köket. Behövs väl VVS hjälp och en elektriker också.

  Malmö
 • Snickeri / Montering

  Vi har ikea bestå stomme och luckor, men vill ha den inramad med täcksidor så luckorna ser ut som en del av en inbyggd möbel med list runtom som vi har material kvar av hemma som passar ihop med väggarna och ser inbyggd ut. Sen vill vi ha en toppskiva på också som sticker ut ca 1-2cm över luckorna(rundad/radie på toppskiva vid hörnet). Så det som ska göras är att regla upp en bestå möbel som kommer ut från en hörna av rummet och ge den en inramning av täcksidor från sidorna och topp/botten som är lika breda runtom.

  Malmö
 • Snickeri / Montering

  Vill sätta in ett runt fönster i en innerdörr som troligtvis är ihålig och har två lager skivor. Arbetet är litet men ni får gärna utföra det utanför arbetstid om det kan utföras innan måndag 15/4. Finns möjlighet att arbeta på plats.

  Landskrona
 • Snickeri / Montering

  Hej, Vi behöver hjälp med en sista detalj i vårt köksbygge, då vi inte får tid att prioritera detta. Allt i köket är färdigt förutom att bygga in ventilationsröret från köksfläkten. Material för reglar och gips finns på plats.

  Göteborg
 • Snickeri / Montering

  Ljudisolering innertak lägenhet 55 kvadratmeter

  Helsingborg
 • Snickeri / Montering

  Bygga ett vägganslutet uterum på ca halva ytan av en befintlig altan ( altanen ligger på taket av en befintlig utbyggnad. ) storlek djup 4,8m bredd 4,10m, pulpettak i kanalplast ca 32 mm, isoler energiglas ca 17 mm i skjutdörrar och skjutfönster. ( en sidovägg med skjutdörrar, framsida samt andra sidovägg med skjutfönster samt träpanel på in och utsidan under fönsterpartierna.

  Falkenberg
 • Snickeri / Montering

  Delen (ca 60cm bred och 40cm hög och ganska tung) som täcker över rör i badrumet har lossnat och behövs montera tillbaka (tex. med hjälp av skenor som klistras dit?).

  Stockholm