Register

GRATIS TJÄNST

Gjuta platta i Uppsala

Platta på mark är en vanlig husgrund idag och det är en gjuten betongplatta som är isolerad undertill ofta med cellplast. Nu för tiden är det vanligt att man lägger in golvvärme i betogplattan när man gjuter platta på mark-grunder. 

Det har varit stora fuktproblem historiskt med grunden då man byggde oisolerade betongplattor vilket har lett till många fall av fuktskador i äldre hus byggda med platta på mark. Nu för tiden har man dock som sagt väldigt bra koll på hur man förhindrar fukten att tränga genom plattan. Gjutning av platta på mark bör man lägga ut på entreprenad för att säkerställa att man får en fuktsäker konstruktion.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Huurre Panel AB

Adress: Box 15005, UPPSALA
Telefon: 0187805100

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Mälarmontören i Uppland AB

Adress: Lidnersgatan 8, UPPSALA
Telefon: 018322880

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Uppsala Golv & Badrum AB

Adress: Box 2057, UPPSALA
Telefon: 018101640

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Grundläggning / Betongplatta

  Vi ska bygga gäststuga på 40 kvm utanför Uppsala. På platsen finns redan el, vatten och avlopp framdraget som behöver justeras. Så det är markarbeten och en gjuten platta på 40 kvm förberedd för golvvärme vi är intresserade av.

  Uppsala
 • Grundläggning / Betongplatta

  Markarbete skogsmark/lera samt betonggrund för en platta på 107kvm med måtten 14551mm × 7351mm. Indrag av vatten avlopp och el. 74373 björklinge

  Uppsala
 • Grundläggning / Betongplatta

  Vi skall bygga ett uterum i glas och aluminium på ca 15 m2. Bygget väger ca 4 ton. Tomten sluttar ut från husväggen och vi är osäkra på vad marken tål för vikt.

  Uppsala
 • Grundläggning / Betongplatta

  Hjälp önskas med att flytta attefallshus på villatomt, ca 5 m bakåt från nuvarande plats. Markarbete med grusläggning, el arbete och rören behöver dras om. Huset är ca 23-24 kvm stort och finns i Uppsala.

  Uppsala
 • Grundläggning / Betongplatta

  Grundarbete för ca 250km för gräsmatta

  Uppsala
 • Grundläggning / Betongplatta

  Gräva ut för attefallshus 30kvm och parkrings plats. Samt grusa av för platta och fylla ut runt platta då marken sluttar.

  Uppsala
 • Grundläggning / Betongplatta

  Ska till att gjuta en betongplatta (32kvm) till en poolgrund. Är i behov av en betongarbetare som kan sloda ytan jämn samband med att betongen pumpas ut. Fördel om betongarbetern har med sig instrument (rotationslaser/planlaser) med mätsticka för ändamålet.

  Uppsala

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.