Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att gjuta platta på mark i Lund

Platta på mark är en vanlig husgrund idag och det är en gjuten betongplatta som är isolerad undertill ofta med cellplast. Nu för tiden är det vanligt att man lägger in golvvärme i betogplattan när man gjuter platta på mark-grunder. 

Det har varit stora fuktproblem historiskt med grunden då man byggde oisolerade betongplattor vilket har lett till många fall av fuktskador i äldre hus byggda med platta på mark. Nu för tiden har man dock som sagt väldigt bra koll på hur man förhindrar fukten att tränga genom plattan. Gjutning av platta på mark bör man lägga ut på entreprenad för att säkerställa att man får en fuktsäker konstruktion.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 214 förfrågningar i Februari 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

IKANO Bostaden AB

Adress: Sölvegatan 41, LUND
Telefon: 038359000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Veidekke Sverige AB

Adress: Kalkstensvägen 2, LUND
Telefon: 046199400

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Grundläggning / Betongplatta

  Hej, jag tänkte gjuta en 24m2 betongplatta för en tillbyggnad av huset. Markarbete är gjort och kantelement med armering är redo att beställa (från Tjällden). Har dock ingen erfarenhet av gjutprocessen och tänkte be om hjälp med detta arbete.

  Lund
 • Grundläggning / Betongplatta

  Gjuta en platta grund och form är klar behöver hjälp med själva gjutningen när betongbilen kommer. önskar följande betong+ arbete med gjutning plattan är 4. 8x3,2 m till ett förråd 100m tjock

  Lund
 • Grundläggning / Betongplatta

  Gjutning av betongplatta för uterum. Form behöver byggas/isoleras/armeras. Plattan ansluter på två sidor till befintligt hus.

  Lund
 • Grundläggning / Betongplatta

  Vi vill bygga ett vinterbonat uterum på baksidan av vårt radhus och behöver hjälp med att gjuta en isolerad betongplatta med vattenburen golvvärme på ca 25 kvm. Elpannan är bara en meter från väggen mot uterummet.

  Lund
 • Grundläggning / Betongplatta

  Behöver betong till ett gammalt hus där jag har rivit ut allt inne i huset till ca 50cm och vill lägga makadam, frigolit och 10cm betongplatta.

  Lund
 • Grundläggning / Betongplatta

  Vi har en träaltan på ca 40 m2 som vi fick hjälp att bygga för 4-6 år sedan och nu har vi problem med att det växer upp ogräs genom springorna. Vi behöver hjälp med att åtgärda detta på ett professionellt sätt. Ser fram emot offert på hela arbetet inkl material samt att ni redovisar på vilket sätt ni kommer att lösa problemet.

  Lund
 • Grundläggning / Betongplatta

  Håller på att bygga garage. Bottenplattan kommer att bli 12x5 m. Jag räknar med att betongplattan ska vara 8cm tjock.

  Lund

Kommuninformation

Lund kommun ligger i Skåne och har ca 107300 invånare. Centralorten Lund präglas till stor del av universitetet, som ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Kommunen har en stor och betydande industri, där den största arbetsgivaren är koncernen Tetra Pak.