Register

GRATIS TJÄNST

Gjuta platta i Helsingborg

Platta på mark är en vanlig husgrund idag och det är en gjuten betongplatta som är isolerad undertill ofta med cellplast. Nu för tiden är det vanligt att man lägger in golvvärme i betogplattan när man gjuter platta på mark-grunder. 

Det har varit stora fuktproblem historiskt med grunden då man byggde oisolerade betongplattor vilket har lett till många fall av fuktskador i äldre hus byggda med platta på mark. Nu för tiden har man dock som sagt väldigt bra koll på hur man förhindrar fukten att tränga genom plattan. Gjutning av platta på mark bör man lägga ut på entreprenad för att säkerställa att man får en fuktsäker konstruktion.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     924 förfrågningar i Februari 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

BMD-bygg

Adress: Gultarpsvägen 121, Vallåkra
Telefon: 0733-745 945
Bmd-bygg är ett litet familjeföretag med renovering och ombyggnad som specialitet. Vi lyssnar på våra kunder och kommer med bra och enkla lösningar, våra kunder ska vara nöjda!

Hbg Undertak AB

Adress: Piongatan 21, HELSINGBORG
Telefon: 0733852279

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Archdale Sweden AB

Adress: Strandbadsvägen 19A, HELSINGBORG
Telefon: 042216650

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Grundläggning / Betongplatta

  Gjuta ett betonggolv till ett badrum. Allt är förberett av VVS och elektriker, där ligger färdigt med isodrän, vi behöver hjälp med armering och gjutning. Ca 9kvm.

  Helsingborg
 • Grundläggning / Betongplatta

  Jag vill ha gjort en betongplatta på mark för ett fristående förråd på 9 kvm, och en betongplatta för uterum på knappt 10 kvm som ansluts till befintlig byggnad. Arbetet som ska utföras är :att sätta sockelelement och lägga 200 mm cellplast på redan gjord makadambädd, samt armera, gjuta betong och utföra lämplig ytbehandling.

  Helsingborg
 • Grundläggning / Betongplatta

  Önskar gjuta en uteplats på ca 40 kvm. Inramad av l-stöd på 3 håll. Underlag, bärlager samt stenmjöl.

  Helsingborg
 • Grundläggning / Betongplatta

  Hej Behöver hjälp med att riva upp plattor 30*30 plattor totalt c:a 15-20m2 och jämna till underlag och lägga tillbaka plattorna vid vår stuga och önskar offert på detta. plattorna skall inte bytas ut Mvh Calle

  Helsingborg
 • Grundläggning / Betongplatta

  Schaktning gjutning betongplatta 13m

  Helsingborg
 • Grundläggning / Betongplatta

  Vi ska bygga en mur och är i behov av grävning, formsättning och grundgjutning runt tomten. Muren kommer att sammanlagt bli ca 90 meter lång, murad med 250 mm breda murblock och vi har uppskattat att den gjutna grunden kommer att vara 400 mm djup varav 100 mm ovan mark. Offerten skall innehålla markarbetet, bärlager, formsättningen, gjutning med armering samt fyllnadsmaterial kring grunden, gärna med de olika delarna och momenten specade var för sig.

  Helsingborg
 • Grundläggning / Betongplatta

  Har en kolonistuga under den har några plankor och isoleringen ramlat ner vore tacksam om ni kan komma och titta och byta ut och kolla om det är fukt och hur vi ska gå till väga.

  Helsingborg

Kommuninformation

Helsingborgs kommun i Skåne är belägen vid havet vid Öresund och har ca 126500 invånare. Näringslivet är mångfacetterat, men tyngdpunkten ligger på logistik, IT, livsmedel samt läkemedel och hälsa.