Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att gjuta platta på mark i Stockholm

Platta på mark är en vanlig husgrund idag och det är en gjuten betongplatta som är isolerad undertill ofta med cellplast. Nu för tiden är det vanligt att man lägger in golvvärme i betogplattan när man gjuter platta på mark-grunder. 

Det har varit stora fuktproblem historiskt med grunden då man byggde oisolerade betongplattor vilket har lett till många fall av fuktskador i äldre hus byggda med platta på mark. Nu för tiden har man dock som sagt väldigt bra koll på hur man förhindrar fukten att tränga genom plattan. Gjutning av platta på mark bör man lägga ut på entreprenad för att säkerställa att man får en fuktsäker konstruktion.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Grundläggning / Betongplatta

  Gjutning av isolerad betongplatta för garagebyggnad. 30 m2

  Stockholm
 • Grundläggning / Betongplatta

  Hej Vi har jordgolv i källaren i vår brf. Vi skulle vilja gjuta betong golv. Ca 60 m2 Mvh eva Söderlund Brf skörden Hjärnegatan 5 11229 stockholm

  Stockholm
 • Grundläggning / Betongplatta

  Villa med skador på betongplatta i krypgrund. Betongsläpp, synlig armering som rostar och ev sprickor samt en platta som "rör" sig. Krypgrunden är ståhöjd i stora delar men även lägre i vissa mindre delar.

  Stockholm
 • Grundläggning / Betongplatta

  Plattlagd grund på cirka 10kvm samt mur bestående av 2 lecablock som det ska monteras ett växthus på. Plattorna är enkla 30x30 betongplattor. Platsen är i ena hörnet på baksidan av våran tomt, det går att komma åt med en liten grävare.

  Stockholm
 • Grundläggning / Betongplatta

  Vi vill gjuta en platta på ca 25 kvm. Den ska vara 7-8 cm tjock. Vi har en färdig form byggd i kantelement med armering och ilagd golvvärme.

  Stockholm
 • Grundläggning / Betongplatta

  Vi är en Brf på Gärdet som önskar utöka vår cykelparkering. Betonplattor på gräs ink underarbete. Önskar referenser om detta.

  Stockholm
 • Grundläggning / Betongplatta

  Hej, vi behöver hjälp att gjuta på en berghäll för att få den plan samt gjutna kanter där fundament för vindskydd ska finnas.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.