Register

GRATIS TJÄNST

Plåtarbete i Örebro

Man kan dela upp plåtarbeten i två olika grupper, byggnadsplåtarbetare och ventilationsplåtarbetare. Vanligast är att man anlitar en byggnadsplåtarbetare och vanliga jobb inom plåtarbeten är tillverkning och montering av fönsterbleck, byte av hängrännor och stuprör samt monterng av plåttak. Vanligt är också att man anlitar en plåtarbetare för att tillverka specifika måttbeställda plåtdetaljer. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Prickman AB

Adress: Broby 529, ÖREBRO
Telefon: 0706426820

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Svensk Kvalitetssanering AB

Adress: Oskarsvägen 38, ÖREBRO
Telefon: 019323132

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BIP Mellansverige AB

Adress: Box 1112, ÖREBRO
Telefon: 019253820

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Plåtarbete / Takplåt

  Hej, Vi har en enplansvilla på 104kv som behöver ett nytt plåttak. Taket är relativt platt och från 60 talet. Vi har solceller som är redo att instaleras därför söker vi någon kompetent som också har möjlighet att utföra arbetet så snart som möjligt.

  Örebro
 • Plåtarbete / Takplåt

  Behöver byta hängrännor på huset då de börjat läcka. Planerar att sätta solceller på taket och behöver därför även flytta takstegen till skorstenen till andra sidan. Behöver en avsats vid skorstenen på ca 2 meter eftersom det inte går att sätta takstegen rakt på skorstenen från andra sidan(Ett altantak i vägen)

  Örebro
 • Plåtarbete / Takplåt

  Behov att byta regnränna och ev stuprör

  Örebro
 • Plåtarbete / Takplåt

  Plåta bostadshus. Längd 16 meter Bredd 10 meter Höjd 12 meter Detta är ungefär mått Plåt på fasad och runt fönster Rött med vita knutar

  Örebro
 • Plåtarbete / Takplåt

  Hej, skulle vilja ha en offert på runda 2 plåtfat, diameter ca 1,05 meter, med lite uppfasad kant, skall vara som ett fat/botten till 2 planteringstunnor. Mvh Mariette

  Örebro
 • Plåtarbete / Takplåt

  Tätning mellan befintligt hustak och altantak. Altantaket är högre i framkant. Plåten ska anpassas till detta så det stoppar för väder och vind.

  Örebro
 • Plåtarbete / Takplåt

  18 st förrådet i källare av plåt

  Örebro

Kommuninformation

Örebro kommun i Närke är en av de större kommunerna i Sverige med ca 132200 invånare. Terrängen är varierad med både slätter, berg, skogar, sjöar och stränder. Det finns ca 12000 företag i kommunen och service och tjänstesektorn dominerar men det är väldigt väl differentierat.