Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med nyplantering i Stockholm

Nyplantering av träd,växter, buskar och blommor sker oftast på våren. Alla typer av växter och träd mår bäst av att ha både vår och sommar på sig att etablera och rota sig. Det finns en del att tänka på såsom att rötterna inte ska vara ihopvirade, hur djupt de ska planteras osv, så det kan vara värt att överlåta plantering till expert så att du får en prunkande härlig växtlighet. Gäller det anläggning av gräsmatta så bör detta göras på försommaren och samma om du ska rulla ut gräs.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 618 förfrågningar i December 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Plantera / Nyplantering

  Planering och plantering av två rabatter som är vid entrén till vår port. Ca 75 cm bred och fyra meter lång på ena sidan och 2. 5 meter lång på andra. Har önskemål om vintergrönt, lättskött osv.

  Stockholm
 • Plantera / Nyplantering

  Vi behöver en grävare som gräver rabatten där en avenbokshäcken ska planteras Det ska vara 60 cm brett och 60 cm djupt och sträcka sig som ett dike 26 meter. Samtidigt vill vi ha 11 kubik planteringsjord/matjord som ska användas för planteringen. Den gamla jorden ska forslas bort (ska ingå i offerten).

  Stockholm
 • Plantera / Nyplantering

  Hjälp att gräva ur befintlig jord och plantera ny häck ca 8m, vid radhustomt i Farsta. Trots ganska litet jobb vill jag att det utförs proffesionellt.

  Stockholm
 • Plantera / Nyplantering

  Hej, Vår bostadsrättsförening heter Solgläntan 1 och den ligger på Bennebolsgatan 34-42 i Spånga. Vi har en gräsplätt på ca 1000kvm som vi vill göra om till en trevlig miljö. Vi har anlitat en trädgårdsarkitekt som har tagit fram ett förslag, med detaljerad lista på växter, snickerier, markanläggning samt belysning.

  Stockholm
 • Plantera / Nyplantering

  Hejsan. Jag behöver hjälp med att röja bort ca 50 m taggbuskar samt plantering av motsvarande sträcka med thuja brabant ca 180 cm höga. Gärna i mitten/slutet av september.

  Stockholm
 • Plantera / Nyplantering

  Vi vill ge bort ett träd som ska planteras i en persons trädgård. Hon slutar sin anställning o vi vill ge ett träd som minne. Vad kostar ett träd inkl hjälp med planteringen.

  Stockholm
 • Plantera / Nyplantering

  Hej, vi söker en entrepenör som kan skapa en grön oas genom att plantera perenner av olika slag, buskar och träd i olika nivåer för att få en mer levande innegård. Just nu är det stenplattor på hela gården (30x30) och ett stort antal lanterniner för ljusinsläpp som begränsar ytan för växter men vi hoppas kunna skapa "gröna oaser" på några delar av innegården samt längs med ena väggen. Gården ligger nästan helt i skugga (enbart morgon- och kvällssol) men vissa delar har sol större delen av dagen.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.