Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med nyplantering [KOMUN]

Nyplantering av träd,växter, buskar och blommor sker oftast på våren. Alla typer av växter och träd mår bäst av att ha både vår och sommar på sig att etablera och rota sig. Det finns en del att tänka på såsom att rötterna inte ska vara ihopvirade, hur djupt de ska planteras osv, så det kan vara värt att överlåta plantering till expert så att du får en prunkande härlig växtlighet. Gäller det anläggning av gräsmatta så bör detta göras på försommaren och samma om du ska rulla ut gräs.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

IKANO Bostaden AB

Adress: Sölvegatan 41, LUND
Telefon: 038359000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Veidekke Sverige AB

Adress: Kalkstensvägen 2, LUND
Telefon: 046199400

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Plantera / Nyplantering

  Ta bort befintlig häck på en yta som är ca 10 m lång och plantera ny häck. Ej kunnig så behöver hjälp med vad för häck som passar bäst.

  Lund
 • Plantera / Nyplantering

  Hej Skulle vilja ha en offert på att ta bort 36 m gammal Ligusterhäck samt plantera avenbok häck på platsen istället. Avenboken bör vara metern hög eller liknande vid planterings tillfället. Inkludera borttagning av gammalhäck, jordbearbetning samt ny jord till den nya häcken.

  Lund
 • Plantera / Nyplantering

  En liten trädgård ca 50 kvadrat behöver fixas. Staket om ca 6 m. Jämna till gräsmatta.

  Lund
 • Plantera / Nyplantering

  Hejsan Jag kontaktar er med anledning av att bostadsrättsföreningen jag bor i håller på att ta tag i sin utemiljö. Det första steget, i år 2020, är att fokusera på den yttre miljön utanför de inre gårdarna. Under kommande år ska även de inre gårdarna Det är en hel del olika saker som vi är intresserade av att fixa och ni får gärna återkoppla om vilka av tjänsterna ni kan tillhandahålla, till vilket pris och när det kan förväntas vara klart.

  Lund
 • Plantera / Nyplantering

  Gräva och plantera 6,5 m bokhäck, delat på 2 bitar, 4,5 m och 2m Uppsättning av nät på ena sidan av häcken Gräva ner 2 plintar som ska hålla grindstolpar

  Lund
 • Plantera / Nyplantering

  Plantera en llilac buske i lund nar under var

  Lund
 • Plantera / Nyplantering

  Gräva upp små träd och häckar för att plantera Frukt/bär samt beeeda plats för några odlingskragar, yta mellan 50-70 kvm

  Lund

Kommuninformation

Lund kommun ligger i Skåne och har ca 107300 invånare. Centralorten Lund präglas till stor del av universitetet, som ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Kommunen har en stor och betydande industri, där den största arbetsgivaren är koncernen Tetra Pak.