Register

GRATIS TJÄNST

OVK-besiktning i Stockholm

OVK är en förkortning av Obligatorisk Ventilationskontroll. OVK har tillkommit för att säkerställa att det är ett bra inomhusklimat i byggnader. Det är byggnadslagen som ligger som grund för detta. Det är varje fastighetsägare som har det yttersta ansvaret att se till att en obligatorisk ventilationskontroll utföres. Observera att det inte gäller småhus utan det är flerfamiljshus, skolor, vårdlokaler mm. Besiktningen skall utföras i intervallet från 2 år ända upp till 9 år beroende på vad det är för byggnad samt vilken typ av ventilation som finns installerad.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • OVK-besiktning

  Vi behöver göra en ny OVK, vi skulle vilja att någon ser över vad vi behöver åtgärda. Vi har dålig erfarenhet av att samma företag gjort besiktning och åtgärdat problemen. Vi vill ha en oberoende besiktningsman som kollar igenom fastighetens ventilation och talar om vad vi behöver åtgärda

  Stockholm
 • OVK-besiktning

  Hej! Vi behöver ta bort en installerad Pax-fläkt i badrum och sätta upp en enkel ventil för frånluftssystem. El är inkopplat till fläkten så det krävs elektriker-behörighet.

  Stockholm
 • OVK-besiktning

  Hej, det är dags för OVK-besiktning i vår brf. Brf Inlandsisen Fastighetsbeteckning:Höken 21 Östgötagatan 36/Bondegatan 5b 18 lägenheter 1 butik med anslutande kontor Mvh Fredrik Svanström

  Stockholm
 • OVK-besiktning

  Besiktning av fastigheten. 8st lägenheter som omfattar ca 400kvm samt tvättstuga och förråd. Lägenheterna har självdrag.

  Stockholm
 • OVK-besiktning

  Vid senaste OVK upptäcktes att förra ägaren av vår lägenhet hade fuskat lite med ventilationen vid renoveringen. Vår toalett saknar helt enkelt ventilation. Vi skulle nu behöver hjälp med följande:

  Stockholm
 • OVK-besiktning

  Hej! Jag skulle vilja få en OVK-besiktning gjord i en lägenheten och sen få hjälp med att genomföra eventuella åtgärder som behövs. En bra hantverkare med kunskap om OVK-bestämmelserna sökes med andra ord.

  Stockholm
 • OVK-besiktning

  Vi är tre lgh i en brf som fått anmärkning på föreningens ovk kontroll och behöver åtgärda. Det handlar om flyttade kök och att borra hål så att ventilationen går rätt. Du får gärna ta alla tre lägenheter på ett bräde :)

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.