Register

GRATIS TJÄNST

OVK-besiktning i Malmö

OVK är en förkortning av Obligatorisk Ventilationskontroll. OVK har tillkommit för att säkerställa att det är ett bra inomhusklimat i byggnader. Det är byggnadslagen som ligger som grund för detta. Det är varje fastighetsägare som har det yttersta ansvaret att se till att en obligatorisk ventilationskontroll utföres. Observera att det inte gäller småhus utan det är flerfamiljshus, skolor, vårdlokaler mm. Besiktningen skall utföras i intervallet från 2 år ända upp till 9 år beroende på vad det är för byggnad samt vilken typ av ventilation som finns installerad.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • OVK-besiktning

  Fukt och eventuellt mögel i golv i lägenhet.

  Malmö
 • OVK-besiktning

  Ungart AB bedriver skolverksamhet på Jacob Möllersgatan 3 i centrala Malmö. 2016 gjordes en OVK i lokalerna som med lite dispens fick godkänt av Miljöförvaltningen. Sedan dess har vi erhållit permanent bygglov och frågan har då återigen aktualiserats.

  Malmö
 • OVK-besiktning

  Vi behöver genomföra en OVK i vår fastighet. 9 lägenheter och 3 lokaler

  Malmö
 • OVK-besiktning

  Hej. Skulle vilja få en offert på OVK för 4 st FTX-system med tillhörande pappersputtande o. dyl Var vänlig använd email som första kontakt pga svårt att svara i telefon under arbetstid mvh Anders Lindström Ordf. Drömmen 8 Brobygatan 8 214 43 Malmö Tel:

  Malmö
 • OVK-besiktning

  Vår öppna ventilationen är bakom våra köksskåp. Enligt OVK rapporten måste de vara synlig Kan det ske genom att tillsätta en extra ventilation eller måste skåp rivas?Ledsen för det svenska, men är danska

  Malmö
 • OVK-besiktning

  Offertförfrågan OVK besiktning Brf Almbacken 2 önskar göra OVK besiktning på adressen Almbacksgatan 2 A, B, C, 21154 Malmö, Fastigheten Rapphönan 22 Antal Lägenheter:34 Antal lokaler:1 Kontrollen ska utföras av en certifierad funktionskontrollant för vår typ av ventilationsanläggning.

  Malmö

Mer information om

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.