Register

GRATIS TJÄNST

OVK-besiktning i Lund

OVK är en förkortning av Obligatorisk Ventilationskontroll. OVK har tillkommit för att säkerställa att det är ett bra inomhusklimat i byggnader. Det är byggnadslagen som ligger som grund för detta. Det är varje fastighetsägare som har det yttersta ansvaret att se till att en obligatorisk ventilationskontroll utföres. Observera att det inte gäller småhus utan det är flerfamiljshus, skolor, vårdlokaler mm. Besiktningen skall utföras i intervallet från 2 år ända upp till 9 år beroende på vad det är för byggnad samt vilken typ av ventilation som finns installerad.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     644 förfrågningar i Januari 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

IKANO Bostaden AB

Adress: Sölvegatan 41, LUND
Telefon: 038359000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Veidekke Sverige AB

Adress: Kalkstensvägen 2, LUND
Telefon: 046199400

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • OVK-besiktning

  Offerten för rengöring av systemet, 78 lägenheter I arbetets omfattning ska ingå kontakt med kommunen och föreningen Brf Buketten, 22358 LUND, Skåne.

  Lund
 • OVK-besiktning

  Vi är en bostadsrättsförening, Brf Vi, på Fredsgatan/Karl XI gata i Lund och behöver göra en ny OVK-besiktning. Vi har 17 lägenheter, 3 rum på vinden och 5 lokaler i källaren.

  Lund
 • OVK-besiktning

  Bostadsrättsföreningen Rosa Huset behöver göra en OVK besiktning. Fastigheten ligger i hörnan Fjelievägen/Bokbindaregatan i Lund. Det är en mindre fastighet:

  Lund

Mer information om

Kommuninformation

Lund kommun ligger i Skåne och har ca 107300 invånare. Centralorten Lund präglas till stor del av universitetet, som ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Kommunen har en stor och betydande industri, där den största arbetsgivaren är koncernen Tetra Pak.