Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med borrning och håltagning i Stockholm

Håltagning innebär att man tar upp hål i hårda material som sten, tegel, granit och betong. Arbetsmomenten kan gälla både borrning och sågning. Arbetet kräver specialverktyg och är därför oftast mycket svårt att göra själv, ofta använder man exempelvis olika sorters diamantborrar vid borrning och specialsågar vid sågning. För rivningsarbeten i betong och liknande material används ofta rivningsrobotar. Mer info

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i Oktober 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Håltagning / Borrning

  En gardinskena på 2,5 meter som skall sättas upp i taket.

  Stockholm
 • Håltagning / Borrning

  Vi söker en hantverkare som kan utbilda våran personal inom enklare arbeten. Hänga och borra. Vad behöver man veta när det kommer till olika väggar.

  Stockholm
 • Håltagning / Borrning

  Jag behöver hjälp med att sätta upp ett antal hyllor (konsoler och hyllplan), sätta upp sänghyllor och sänglampor, fixera hyllplan inne i IKEA-skåp mm, sammanlagt ca tio olika småjobb men som kräver att man är bra på att borra, även i kakel (fast det kanske går med enbart borrning i fogarna! ) och noggrann med att sätta saker rakt.

  Stockholm
 • Håltagning / Borrning

  Vi skulle behöva få följande uppsatt i vår lägenhet som har betongväggar:En spegel Krokar Hylla Gardinskenor i taket Taklampa

  Stockholm
 • Håltagning / Borrning

  Jag vill ha hjälp att sätta upp 2 skåp i hallen, varav ett skall innesluta elcentralen. Jag skulle behöva hjälp med att säkerställa att det går att borra där jag tänkt så jag inte riskerar borra in i någon elkabel/annat. Skåpet som skall innesluta elcentralen behöver sågas i och så även väggfästet.

  Stockholm
 • Håltagning / Borrning

  Hej! Jag vill borra 14 hål i väggen för upphängning av gardinstänger i min lägenhet samt för en hylla. Jag vill även borra hål i taket för 3 takkrokar.

  Stockholm
 • Håltagning / Borrning

  Håltagning för fönster. Nytt fönster ska in i bärande tegelvägg 40cm tjock, fönstret är 100Bx110H cm. 160cm i-Balk skall ligga ovanför fönstret.

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.