Register

GRATIS TJÄNST

Borrning och håltagning i Malmö

Håltagning innebär att man tar upp hål i hårda material som sten, tegel, granit och betong. Arbetsmomenten kan gälla både borrning och sågning. Arbetet kräver specialverktyg och är därför oftast mycket svårt att göra själv, ofta använder man exempelvis olika sorters diamantborrar vid borrning och specialsågar vid sågning. För rivningsarbeten i betong och liknande material används ofta rivningsrobotar. Mer info

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     961 förfrågningar i Maj 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Håltagning / Borrning

  Vi behöver borra ett hål i ett soprum, hållet ska ner till källare direkt under. Hållet ska vara mellan 10-15 cm i diameter. Vet ej hur tjock golvet är.

  Malmö
 • Håltagning / Borrning

  Behöver hjälp med att borra i ett par olika väggtyper, tror det är betong och gips eller liknande. Har provat borra själva men det blir inte bra.

  Malmö
 • Håltagning / Borrning

  Borra nya hål för att rätta upp två gardinstänger (2 fönster x 3m) som idag hänger halvt på sniskan. Pga överbelastning/för få infästningspunkter i väggen. Takhöjd 3. 6m.

  Malmö
 • Håltagning / Borrning

  Vi behöver borr hål i några väggar i hemmet för att installera friskluftsventiler och även ett mekanisk frånlufts-aggregat. Även 1-2 friskluftsventiler i fönster. ca 6 hål totalt.

  Malmö
 • Håltagning / Borrning

  Hello I need help with drilling the ceiling to install curtains and to install lamp on ceiling as well.

  Malmö
 • Håltagning / Borrning

  Tv-bänk ska monteras på en vägg i vardagsrummet. Dock går väggen parallet med badrummet (vattenledning?). 2 st tv-skenor ska också fästas , en på ovan beskrivna vägg och en på 2a våning.

  Malmö
 • Håltagning / Borrning

  Behöver håltagning för ventilations rör 1 st hål 145 mm och 2 hål som är 115 mm . Ska borras igenom gammal putsad tegelvägg. Och det ganska akut , närmaste veckan

  Malmö

Mer information om

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.