Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med borrning och håltagning i Malmö

Håltagning innebär att man tar upp hål i hårda material som sten, tegel, granit och betong. Arbetsmomenten kan gälla både borrning och sågning. Arbetet kräver specialverktyg och är därför oftast mycket svårt att göra själv, ofta använder man exempelvis olika sorters diamantborrar vid borrning och specialsågar vid sågning. För rivningsarbeten i betong och liknande material används ofta rivningsrobotar. Mer info

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 823 förfrågningar i September 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Håltagning / Borrning

  Behöver göra håltagning till 4 st gardiner. Gamla fönster så högt i tak

  Malmö
 • Håltagning / Borrning

  Hej, Mitt namn är Isabel Bóren ja planerar ta ned en vägg mellan vårat kök samt vardagsrum som behöver avväxling. Ärendet är godkänt av Stadsbyggnadskontoret, konstruktionsritningar är gjorda av konstruktör med balk runt 200 Kg vilka jag vidare kan skicka över. Vi bor på andra våningen i ett hus med 5 våningar.

  Malmö
 • Håltagning / Borrning

  Jag behöver hjälp med borrning i betongvägg för uppsättning av en mörkläggningsgardin. Det är fyra hål som är på en vägg över ett fönster ca 2. 3 m från golvet. Hålen behöver vara 5mm breda och 3. 5cm djupa.

  Malmö
 • Håltagning / Borrning

  Jag behöver sätta upp 3 takskenor för att hänga gardiner i. Dessa behöver monteras på ett säkert sätt så de inte ramlar ner. Sedan behöver jag hänga upp en spegel och en hylla.

  Malmö
 • Håltagning / Borrning

  Vi behöver hjälp med att förankra ett Pax Garderob (2x100 cm) i väggen (betong). Det finns en glipa mellan vägg och garderob och vi har träklossar som skulle kunna användas.

  Malmö
 • Håltagning / Borrning

  Håltagning i enstens icke bärande putsad tegel innervägg i källare! Ungefär ett hål typ ca 90x200 mellan källargarage och övrig källare! Hls Anders

  Malmö
 • Håltagning / Borrning

  Jag vill ha hjälp att ta ner en hylla och sätta upp 6 st hyllor på olka väggar

  Malmö

Mer information om

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.