Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med borrning och håltagning i Malmö

Håltagning innebär att man tar upp hål i hårda material som sten, tegel, granit och betong. Arbetsmomenten kan gälla både borrning och sågning. Arbetet kräver specialverktyg och är därför oftast mycket svårt att göra själv, ofta använder man exempelvis olika sorters diamantborrar vid borrning och specialsågar vid sågning. För rivningsarbeten i betong och liknande material används ofta rivningsrobotar. Mer info

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Håltagning / Borrning

  Vi har fått ett hål i en gipsvägg (tror vi) efter en misslyckad borrning som nu behöver spacklas och fixas till. Utöver det här har vi även en bokhylla som behöver fästas i en vägg men vi är osäkra på huruvida det finns några ledningar och rör i väggen vi behöver fästa hyllan i och önskar därför hjälp med att fästa hyllan.

  Malmö
 • Håltagning / Borrning

  BORRNING Gardinstänger 3 fönster, 7 borrhål betongväggar. 1 spegel, 2 borrhål, gipsvägg 2 tavlor, 2 borrhål, betongvägg 1 hylla, 2 borrhål, betongvägg 1 lampa, 1-2 borrhål, gipsvägg 1 lampa, 1-2 borrhål, betongvägg 1 hatthylla, 2 borrhål, betongvägg

  Malmö
 • Håltagning / Borrning

  Håltagning i en gillestuga med teak- och blyinfattade fönster, för att få in luft och bättre ventilation. På en smal del upptill och på båda sidorna om fönsterna är det tegelfasad. Vi har haft en byggare på plats som satte in ventiler i alla övriga rum.

  Malmö
 • Håltagning / Borrning

  Jag har en rullgardin på 180cm som jag skulle vilja sätta upp. Jag lyckades borra fyra hål men två stycken av dem visade sig att vara så porösa att dem smulades sönder. Detta resulterade i att hålen blev jätte stora.

  Malmö
 • Håltagning / Borrning

  Hej! Skulle behöva hjälp att sätta upp en elfa-hylla. Tror att det är gipsskiva och tegelvägg den ska fästas i.

  Malmö
 • Håltagning / Borrning

  Behöver hjälp med att sätta upp en gardinskena från IKEA. En s k VIDGA för hörn, dvs en rundad del och två raka delar. Totalt 4 borrhål och kanske 3m skena.

  Malmö
 • Håltagning / Borrning

  Sätta upp hyllor och gardin och knivlist

  Malmö

Mer information om

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.