Register

GRATIS TJÄNST

Borrning och håltagning i Malmö

Håltagning innebär att man tar upp hål i hårda material som sten, tegel, granit och betong. Arbetsmomenten kan gälla både borrning och sågning. Arbetet kräver specialverktyg och är därför oftast mycket svårt att göra själv, ofta använder man exempelvis olika sorters diamantborrar vid borrning och specialsågar vid sågning. För rivningsarbeten i betong och liknande material används ofta rivningsrobotar. Mer info

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 599 förfrågningar i Juni 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Håltagning / Borrning

  Tv-bänk ska monteras på en vägg i vardagsrummet. Dock går väggen parallet med badrummet (vattenledning?). 2 st tv-skenor ska också fästas , en på ovan beskrivna vägg och en på 2a våning.

  Malmö
 • Håltagning / Borrning

  Behöver håltagning för ventilations rör 1 st hål 145 mm och 2 hål som är 115 mm . Ska borras igenom gammal putsad tegelvägg. Och det ganska akut , närmaste veckan

  Malmö
 • Håltagning / Borrning

  Behöver hjälp med att sätta fast en cykelställens i våra plattor. Är 4 hål som behövs göras.

  Malmö
 • Håltagning / Borrning

  Jag skulle behöva få ett hål gjort genom grunden, stort nog för ett avloppssrör. Grunden är gjord av betong (med lite inslängd sten).

  Malmö
 • Håltagning / Borrning

  Hej, Jag söker någon som kan hjälpa mig med att öppna upp två igenmurade ventilationskanaler i lägenhet med självdrag. Det handlar om två befintliga kanaler för tilluftsventilation som går rakt genom yttervägg. Dessa har murats igen av någon av de förra ägarna till lägenheten med håltegel och något sorts spackel-liknande murbruk.

  Malmö
 • Håltagning / Borrning

  Hej, Jag söker någon som kan rensa ut två igenmurade ventilationskanaler. Vi fick underkänt på en OVK-besiktning i samband med vad vi trodde var övertapetserade tilluftsventiler i två sovrum. Det visade sig vid hantverkarbesök att det saknades ventiler under tapet (det finns klaffventiler i övriga rum), samt att ventilationskanalerna är igenmurade med håltegel och vad jag tror är spackel.

  Malmö
 • Håltagning / Borrning

  Öppning i en bärande tegelvägg + puts 20 cm BRF har tillstånd av föreningen Ny öppning ska vara 100 x 2100 Finns redan en standar dörröppning 900 x 2100 Väggen har B 6000 x L 2800

  Malmö

Mer information om

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.