Register

GRATIS TJÄNST

Borrning och håltagning i Malmö

Håltagning innebär att man tar upp hål i hårda material som sten, tegel, granit och betong. Arbetsmomenten kan gälla både borrning och sågning. Arbetet kräver specialverktyg och är därför oftast mycket svårt att göra själv, ofta använder man exempelvis olika sorters diamantborrar vid borrning och specialsågar vid sågning. För rivningsarbeten i betong och liknande material används ofta rivningsrobotar. Mer info

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Håltagning / Borrning

  Vi behöver ta 1 hål för ventilation i vår källarvägg av betong. I källarrummet har vi också ett fönster med glasblock. Vi funderar på om det är bäst att ta hålet där och sätta ventilationen eller i själva betongväggen.

  Malmö
 • Håltagning / Borrning

  Har 6 stora skruvar som är fastborrade i min köksvögg som jag behöver få bort innan jag flyttar.

  Malmö
 • Håltagning / Borrning

  Drill and hang 5 IKEA Vidga curtain rails, Hang 1 IKEA Hovet Mirror, Drill and hang 6 lamps along with kabelkanal, Hang paintings and wall shelves

  Malmö
 • Håltagning / Borrning

  Vi behöver borra ett hål i ett soprum, hållet ska ner till källare direkt under. Hållet ska vara mellan 10-15 cm i diameter. Vet ej hur tjock golvet är.

  Malmö
 • Håltagning / Borrning

  Behöver hjälp med att borra i ett par olika väggtyper, tror det är betong och gips eller liknande. Har provat borra själva men det blir inte bra.

  Malmö
 • Håltagning / Borrning

  Borra nya hål för att rätta upp två gardinstänger (2 fönster x 3m) som idag hänger halvt på sniskan. Pga överbelastning/för få infästningspunkter i väggen. Takhöjd 3. 6m.

  Malmö
 • Håltagning / Borrning

  Vi behöver borr hål i några väggar i hemmet för att installera friskluftsventiler och även ett mekanisk frånlufts-aggregat. Även 1-2 friskluftsventiler i fönster. ca 6 hål totalt.

  Malmö

Mer information om

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.